Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dandok20

seks się ze mną rozmija

Polecane posty

Gość Dandok20

a konkretnie mnie omija. A bardziej konkretnie kobiety mnie omijają, a jak już pójdą ze mną to uciekają przed immisją. Co jest grane bo jestem w miare przystojny gostek i czysty i w ogóle ... czy trzeba mieć coś szczególnego w sobie by dziewczyny się dawały ? Piszcie bo głupi już jestem.

Gość Dandok20
Jestem tez bardzo konkretny i jasno stawiam sprawe, mówie kobiecie np: Mala ogól bobra i pokaz co tam za perełke w muszelce trzymasz, staram sie byc troche romantyczny, ale zazwyczaj to nie dziala i jedyne co dostaje to plaskacza:O

Gość marianna opanna
wklej fote to ci powiem

Gość Dandok20
to wyżej to podszyw Jak mówie jestem ogólnie ok ale coś blokuje immisje

Gość eiwjmgt
a co to ta immisja??? hehe

Już Cie lubie może za bardzo stoi ten Twój\'\'immisja\'\'i to kobiety odstrasza:P

Taaaa Ty nie masz problemów z immisją,bo pewnie jesteś starszy od naszego bohatera:P

Gość Dandok20
może zamiast inwektyw jakaś rada, co ?

no oczywiście:P a ty myslałaś że co ja robię na kafe wchodzę tu się tylko nabijać z ludzi i wyzywać tych co się żalą jak są sami sobie winni nie przesadzajmy:P

Dandok20-->rada idz na dziwki,jak Cie inne unikają.NIe burz sie te kobiety nie jednemu życie uratowały:classic_cool: Abyss Whisper-->mało oryginalne ,każdy facet tak pisze''ble,ble,jestem tutaj z nudów to nie dla mnie''💤

Gość kobieta po 40
hahahah ale sie nasmialam czytajac te teksty no Dandok20 nie masz lekko chłopaku ale kto powiedzial ze bedzie latwo, przeciez nie o to chodzi zeby zlapac kroliczka ale by gonic go :P Widac za wolno biegasz :) moze ci ta immisja przeszkadza hahah Dam Ci rade "starej baby " moze tak przestaniesz uganiac sie z wywalonym jezykiem za laskami tylko ksztalcic sie zaczniesz ;) do Pana profesora zwyczajnego same przyjda i nawet Immisja ich nie powstrzyma przed zaspokojeniem Ciebie. pozdrawiam :)

Gość kobieta po 40
tak sobie mysle jeszczce i zeby Ci pomoc to powiem tak zacznij Ty uganiac sie Dandok20 za starszymi. Dajmy na to takimi jak albo jeszczce starszymi, wiesz takie babcie nie majaj juz kondycji i jak sie zmeczy to ja dopadniesz, poza tym nie bedzie miala sil sie bronic heh a po drugie primo to kto na takie stare pudlo spojrzy wiec moze ..;) chyba lepiej tak niz w burdelu jeszczce sie zarazisz jakims syfem i immisje diabli wezma calkowicie heh

Gość kobieta po 40
Abyss Whisper bom stara juz i mi wolno ;P a na dodatek wredna jestem i jak czytam takie "dylematy" Piszesz Dandok20 zes czysty i w ogole sliczny A moze problem tkwi ,ze jestes za czysty ;P, moze tak troche "zapachu spad pachy " zalatwilo by sprawe. moze zmyj żel z wlosow hahahahah A ta immisja to chyba jaki nowy "slowotwor" cos jak "nara, spoko" itp

Gość kobieta po40
wiem ze to nie to :)

Gość kobieta po40
a ciekawe czy te moje rady pomoga ?????? zeby tylko ta immisja zadzialala heheheheh ;P tylko za to trzymam kciuki ciekawe jaka immisje ma na mysli ?niematerialna czy materialna ;)