helena000 0 Napisano Sierpień 6, 2008 taki ze wyglada jak np perfum i sie otwiera i jest pedzel,nie umiem tego opisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyczys Napisano Sierpień 6, 2008 wiem o co ci chodzi:)) to kosztuje ok 18zł no chyba ze chcesz jakis markowy no to musisz sie liczyc ze bedzie o wiele droższy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena000 0 Napisano Sierpień 6, 2008 taki najzwyklejszy wystarczy :) wiesz,puder zawsze rozwala albo otwiera mi sie w torbie i wszytko brudne i myslalam zeby w domu na pedzel nalozyc puder i do torebki.bo takie pedzle od razu z pudrem w srodku sa za drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chk Napisano Sierpień 6, 2008 ja kupilam za 11 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buzia82 0 Napisano Sierpień 6, 2008 kupilam w sklepie wszystko po 4 zł, kosztowal cale 4 zł na poczatku troche mial dziwny zapach ale teraz jets juz ok w srebrnym etui wysuwasz jak pomadke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena000 0 Napisano Sierpień 9, 2008 u mnie jest sklep za 5 zl,musze popatrzec,moze akurat bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati17041 Napisano Sierpień 11, 2008 ja kupilam na prawde swietny w rossmanie:) ma taki fajny elegancki wyglad i kosztowal 15 zl. za pedzel to moze sporo dla niektorych ale mysle ze warto , bo i jest dobry jakosciowo i wyglad tez jest na same plusy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena000 0 Napisano Sierpień 11, 2008 a myslicie ze wogole da sie tak nalozyc puder na niego zeby w ciagu dnia go uzyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jestem Napisano Sierpień 12, 2008 da sie,ale ten puder w srodku jak bedzie to sie moze tak osypac i malo go zostanie,a nie ma tanich pudrów od razu w pedzlu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marceliona 0 Napisano Sierpień 12, 2008 bedzie sie osypywal puder przy otwieraniu ale ja tez tak robie bo taniej wychodzi niz kupic puder w pedzlu.ja za swoj pedzel 12 zl zaplacilam a puder kupuje zazwyczaj joko i sensique Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach