Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninkazdolinymuinka

JAK ON MOGŁ?

Polecane posty

Gość ninkazdolinymuinka

Otóz niedawno zaczełam kurs na prawo jazdy, mam za sobą wszystkie zajęcia z teorii i zaczelam w zeszlym tygodniu pierwsze jazdy, wszystko byloby wspaniale gdyby nie instruktor... Na pierwszej jezdzie bylo nieprzyjemne zdarzenie Mam spora nadwage i z trudem zmiescilam sie do fotela (auto to opel corsa) - a ten cham powiedzial ze'' z taką życią to daleko nie zajedziemy'', ochrzanilam go zeby sie powstrzymal od takich uwag, ale wstyd mi bylo Jutro mam druga jazde i nie wiem co robic jak takie uwagi sie powtorza... Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość ninkazdolinymuinka
jestem z śląska , i tam ''żyć '' znaczy dupa

poproś o zmianę instruktora. Nauka w takim stresie nic ci nie da.

Gość a co sie stalo
dokladnie tez bym zmienila instruktora albo nawte skzole jazdy!! i podala przyczne w biurze to pewnie by sobie z nim zrobili pozradek skoro nie umie sie kulturlanie zachowac w stosunku do klienta!! Teraz jest taki wybor w naukach ajzdy ze to nie problem poszukac innej a oni musza zworcici ci akse za wsyztkie neiwykorzystane godizny!!

idz, moze przeprosi. cholera idiota pier... wogole nie liczy sie z uczuciami inncyh! nienawidze takich ludzi!

Gość ninkazdolinymuinka
Tez nad tym myslalam, ale odlozylam to do przypadku, gdyby naprawde zaczal mi sie naprzykrzac... Ale to chyba ostatecznosc , bo uczy raczej dobrze , jest w miare cierpliwy, no i taki starszy gość- a z takim wole jeździc niz z mlodym solarki, ktory jest drugim instruktorem w moim osrodku( a to maly osrodek)

Gość ninkazdolinymuinka
Mama radzi mi zebym zacisnela zęby, bo on uczyl nasza ciotke i zdala za pierwszym razem...Mowi ze on po prostu taki jest, ze lubi dogryzac...Ale ja nie wiem czy bede w stanie znosic takie durne uwagi dot mojej tuszy, tylko sie wtedy stresuje i pewnie wdam sie w pyskówke, bo nie daje sobie w kasze dmuchac

Gość ninkazdolinymuinka
Z dwojga zlego to chyba wole jezdzic z tym starszym a nie z tym mlodym, bo wtedy spale sie ze wstydu, ale prosze o rady jak dawac sobie rade z jego odzywkami, ale tak kulturalnie, bo ja wtedy czesto wybucham gniewem

Gość 54376
Ty,Ślązaczka,pisze się "rzyć",a nie "żyć"!

Gość ninkazdolinymuinka
ladnie sie tak śmiac z czyichs problemow?

Gość ninkazdolinymuinka
o rzeczywiscie, jak by to mama zobaczyla przetrzepała by mi rzyć

Gość ninkazdolinymuinka
A moze wam trafil sie instruktor z niewyparzonym językiem? jak sobie dawaliscie z nim rade?

Gość 54376
Ja się nie śmieję z twoich problemów.Zwracam ci uwagę,jak się pisze prawidłowo "rzyć". A instruktorem się nie przejmuj.Najważniejsze żebyś nauczyła się jeździć i zdała za pierwszym razem,jak twoja ciotka. Powodzenia :)

Gość ninkazdolinymuinka
A moze by tak zrobic to klin klinem? jesli on bedzie pił do mojego wygladu, ja przyczepie sie do jego łysiny Co wy na to?

Gość 54376
Jestem za!:D Teraz poważnie,może lepiej nie,wiesz jak to jest,może się dopiero wtedy przywalić!

Gość ninkazdolinymuinka
Witam ponownie, i niestety musze stwierdzic ze moje najgorsze obawy sie spełniły:( dzisiejsza godzina jazdy była tragedią, Milutki pan instruktor juz na poctku rzucal głupie teksty typu '' a to pani mi fotel poprzednim razem rozwalila swoją rzycią'', do najdelikatniejszych nalezalo '' panią to sobie dobrze zapamietam-fest baba z pani, nie przeoczy nikt''- co za cham!!! Mowil to niby w zartach, nie kazal sie obrażac, ale ja poczułam się urazona:P Do tego dzis był okropny upał, denerwowalam sie, pociłam strasznie, no koszmar po prostu:O Z nerwów mylilam gaz z hamulcem, nie wspomne juz o kierunkowskazach i biegach, raz tak mocno zahamowalam, ze ten łysol wpadł na deske rozdzielcza ( ma za swoje:P) I niezly ochrzan zebralam za swoja niezdarna jazde... Jak mam sie zachowywac wobec tego instruktora, bo dzisiaj z nerwów juz sie nie odzywalam i nie odpowiadalam na jego zaczepki...?

Gość pewnie ma maly drazek biegow
i musi sie dowartosciowac rzucajac kasliwe uwagi kobietom :O

Gość isabell21
powiedz mu moze ze nie zyczysz sobie takich komentarzy i przez takie uwagi nie mozesz sie skupic na jeździe swoja droga co za cham z niego:O

Gość ninkazdolinymuinka
mowilam mu na pierwszej jezdzie ze sobie tego nie zyczę, ale on powiedzial ze tak sobie tylko zartuje dla rozladowania atmosfery,- chyba jakisn zart:P Wydaje mi sie ze on cos ma do grubszych kobitek...

Gość laleczka25
zmien instruktora, moja mama tez trafila na buraka ktory slal najrozniejsze wiazanki kiedy cos jej nie wychodzilo, a z nerwow nie mogla sie skupic i non stop robila jakies bledy, 5 godzin z nim wyjezdzila i doszla do wniosku, ze nie nadaje sie na kierowce. Zmienila instruktora i kolejne godziny przejezdzila bezstresowo bez glupich komentarzy i ku**w rzucanych na prawo i lewo. Szkoda Twoich nerwow.

Gość ale masz dziwne myslenie
przecież płacisz za to i masz prawo ządać odpowiedniej atmosfery-on ci laski nie robi. dajesz akse i wymagasz, a on ma siedziec cicho. Ja bym juz dawno sie przeniosla gdzie indziej

Gość karoolajna
Ja miałam w drugą stronę. :O Mnie sie instruktor naprzykrzał. A ze mnie raczej potulna kobita i nie potrafię napyskować albo sie odciąć. Albo kazać facetowi spadać na drzewo. I tak musiałam w milczeniu znosic jego obmacywanki, zaglądanie w dekolt i świńskie teksty. Najśmieszniejsze, że poszłam na kurs z 2 koleżankami i do nich pełna kulturka. A do mnie jakieś końskie zaloty uskuteczniał. :O

Gość ninkazdolinymuinka
To nie takie proste, u nas w osrodku jest dwoch instruktorów- ten łysol i taki mllody-ale ten młody odpada - podobno to szpaner i nie za bardzo potrafi uczyc. Wiec raczej nie chce go zmieniac, ale tez nie chce wysluchiwac jaka to mam duża dupe:O juz nie wiem co robic, a na mysl o nastepnej jezdzie trzesa mi sie ręce