Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninkazdolinymuinka

JAK ON MOGŁ?

Polecane posty

Gość ninkazdolinymuinka
Wiem ,ze płace, i mam prawo wymagac Z drugiej strony jestem z malej miejscowosci i to jedyny osrodek do ktorego mam w miare blisko, i jest tam wysoka zdawalnosc

Gość costa wcale nie prosta
Jesli potrafisz odpyskowac to nastepnym razem jak Ci powie, że nikt Cię na drodze nie przegapi boś duża to powiedz mu, że to raczej jego łysej glacy nie sposób przegapić bo świeci na kilometr jak psu jajca. :)

Gość ninkazdolinymuinka
Hehe, to by byla swietna riposta, chetnie bym mu taka zapodala, ale cos mnie jednak hamuje, boje sie ze wtedy zezłośliwi sie do konca A poza tym to facet przed piećdziesiatka i troche nie swojo czulabym sie dogryzajac mu

Z tego co tu czytam, możesz pozazdrościś mi instruktora, którego miałam ja:) kazdej takiego życzę :) a Ty się zastanów nad tym swoim instr. bo raczej zle jest się uczyć jeździć w takich warunkach:/

No ale jakiej rady sie spodziewasz? Albo sie odgryziesz, albo bedziesz to znosila w milczeniu albo zmienisz instruktora/szkole. No chyba, ze zrzucisz ze 20 kg przed nastepnymi zajeciami. Ja bym mu powiedziala, ze do tej pory bylam mila, ale jeszcze jeden taki tekst i usyszy cos co mu sie pewnie nie spodoba.