Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubioa duszyczka

Powiedzcie co zrobic - zdrada!

Polecane posty

Gość zagubioa duszyczka

Podpowiedzcie mi cos.. Znam od roku pewnego faceta. Jest moim znajomym. On od 5 lat jest w zwiazku z kobieta, ale zdradza ja z innymi. Ja o tym wiem, mam nawet na to dowody. Nie znam jego kobiety osobiscie, ale zal mi jej (wspolczuje jej, ze jest tak oszukiwana). Myslicie, ze powinnam jej o tym napisac, podeslac te informacje (mam do niej maila)?

Gość jola78
pewnie,że tak skoro masz nawet do niej e-maila!

Gość zagubioa duszyczka
ale z drugiej strony to chyba nie moja sprawa.. nie chcialabym psuc im zycia, jesli np. ona go kocha itd.. juz sama nie wiem

Gość nie rób tego
oni sobie wybaczą a ciebie znienawidzą

Gość zagubioa duszyczka
ciagle sie waham.. on ja zdradzil m. in. ze mna.. a teraz mi wstyd i chce jej otworzyc oczy nie wiem czy powinnam, bo jej nie znam w ogole.

Gość nie pisz
nie krzywdź jej bardziej, zawali jej się świat... Wiem co mówię.

Gość gdyby to byl jednorazowy
wyskok to mozna by to przemilczeć ale jesli on ją zdradza notorycznie to rozważalabym powiedzenie jej prawdy, generalnie ciężki wybór.:o

Gość zagubioa duszyczka
to lepiej zeby zyla w obludzie, zeby byla zdradzana przez nastepne lata? wyjdzie za niego.. zal mi jej. ja jestem suka, ale ona moze kocha go niepotrzebnie..

Gość kjikji-kasia
kretynka ; przespala sie z zajetym facetem ktory ja tylko przelecial i chce mu rozwalic zwiazek a idz w cholere!!!

Gość zagubioa duszyczka
on sobie sam rozwala zwiazek zdradzajac nonstop swoja panne.. a ja otworzylabym jej oczy

Gość w takim przypadku
ja bym chyba powiedziała, bo sama nie chcialabym życ w niewiedzy, ze facetcały czas mnie zdradza.

Gość zagubioa duszyczka
tyle ze ja mu obiecalam, ze nie sprawie mu zadnych problemow balabym sie troche jego reakcji, gdyby sie dowiedzial, ze powiedzialam jej wszystko..

jeśli chcesz jej powiedzieć, bez ujawniania się to wyślij jej maila z innego konta niż twoje. tylko pamiętaj, że ingerujesz w jej życie. Więc dowody jego zdrady muszą być niezbite i jednoznaczne w interpretacji. Wtedy ona pozna drugą twarz swojego faceta i postąpi tak ja będzie uważać za stosowne. Pamiętaj tylko, że nie wszystkie kobiety wolałyby wiedzieć o zdradach swojego partnera.

Gość przepraszam
Rozumiem ze nie zyja w zwiazku malzenskim ,takze masz absolutne prawo powiedziec tej Pani o wyczynach jej mezczyzny .W zwiazku malzenskim jest to calkiem inna rzecz ,tutaj radze sie nie wpierd***c :)

Gość agata----
mi kolezanka powiedziala, ze facet mnie zdradza z inna, uwierzylam i to rzeczywiscie byla prawda, bardzo jej potem dziekowalam, inaczej zylabym z nim w niewiedzy jeszcze nie wiaodmo ile;) po cholere;:) napisz jej!

Gość zagubioa duszyczka
tak, nie sa malzenstwem, ale sa razem jakies 5 lat.. dowody? mam achiwum moich i jego rozmow w sieci, gdzie ewidentnie widac co pisal: ze pragnie, ze marzy o moim tyleczku, pozniej pytal jak mi bylo z nim w lozku, sa tez slowa jak przyznaje sie ze lubi chodzic do lozka z innymi kobietami na boku itd..

Gość LaReina
Nie wtrącaj się, bo to nie twoja sprawa, pieprzona kretynko!

Gość zagubioa duszyczka
LaReina -> ja tu nikogo nie obrazam, troche szacunku..

Gość a jas bym sie wtrącila
w takiej sytuacji. nie wiem ktora kobieta chcialaby cale zycie zyc z nieswiadomością ze caly czas zdradza ja facet!

Gość zagubioa duszyczka
najgorsze tylko jest to, ze jesli wysle jej archiwum moich rozmow z nim to on bedzie wiedzial od kogo to, a ja wolalabym anonimowo

a ja zdecydowanie wolałabym aby mnie koleżanka czy ktokolwiek uświadomił o tym, że facet to dupek. Lepiej teraz niż po latach dowiedzieć się, że facet nie jest uczciwy, dramat.

Gość agnesss77
kiedyś facet mnie zdradzał - nikt mi nie powiedział, choc wiedzieli wszyscy... w końcu i tak się dowiedziałam (trudno, zeby to nie wyszło).. zmarnował mi kilka lat zycia - wolałabym wiedzieć od razu!

Gość wisielec
zagubioa duszyczka mam dla Ciebie sznur wisielca. Wtedy juz napewno bedziesz zagubioną duszyczką. Szmato jedna. Bo inaczej nie moge Cie nazwać

Gość zagubioa duszyczka
gdyby nie bylo wiadomo ze to ode mnie.. powiedzialabym juz dawno a tak, ciagle mysle jak to rozegrac.. anonimowo

jeśli będziesz wiedziała o jakimś jego spotkaniu w konkretnym miejscu to wyślij ją tam, niech sama zobaczy.

Gość zagubioa duszyczka
nie, to raczej nie wyjdzie.. on mnie tez zranil, ale to dluga historia.. chcialabym sie odegrac na nim, a przy okazji uswiadomic te kobiete jaki on jest naprawde

Gość wisielec
pieprzysz sie z facetem będacym w związku a potem chcesz donieśc na niego do partnerki. Widac chcesz aby zawsze tylko Tobie wsadzał czy jak?

Gość powinnas jej powiedziec
chcesz, żeby marnowala kolejne lata życia z kims takim? potem zazwyczaj tak jest, że wszyscy o tym wiedzą ze facet zdradza ale nikt nic nie mówi, kobieta dowiaduje sie o tym zupelnie przypadkowo i wtedy jej swiat po tylu latach, gdy pewnie są i dzieci lega w gruzach!

Gość a ty wisielec nic
konkretnego nie wnosisz do dyskusji poza stekiem bluzg.😴