Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss piggi

Mój facet ma kobiece gesty...

Polecane posty

Gość A macie tak że...
to mam się zbuntować i żyć w brudzie żeby mu pokazać jak wygląda to jego pizdowate i niezdarne "sprzątanie"? czy może zacząć go "wychowywać" i uczyć tego czego nie nauczyła go zasrana mamusia wrrrrrrrrr

Gość przeczytałam twój post
do pani powyżej: jedyna rada na takiego to wyjść z domu jak on sprząta albo zająć sie czymś innym. Co ty stoisz i obserwujesz??

Gość A macie tak że...
w sumie racja :) być może będę tak robić jak zamieszkamy w kawalerce, na razie są jeszcze dwie pary współlokatorów - to zmienia postać rzeczy, prawda? ooo, ostatnio opieram się o blat w kuchni i co? moja bluzka w maśle, bo mój facet jak robi jedzenie to owszem zmyje, ale tego co zostawia dookoła nie widzi :(

Gość cudowny topik
a sikanie na siedząco? mojej kumpeli facet to robi, straszneee! bo wstydzi się przy niej na stojąco! szok!

Mój mąż tez sika na siedząco, nauczył się tego, jak musiał sam sprzatac łazienkę, jeszcze w swoim domu rodzinnym. Nauczył sie, że scieranie szczochów jest dosć obrzydliwe. Ja nie uważam, zeby to było coś złego. W sumie ja tez bym mogła sikac , stojąc w rozkroku nad kiblem, tylko po co ?

Gość wnuczka mojej babci
taa, przychodzi, to kurtka/płaszczyk na wieszaczek koniecznie, buciki zdejmie i postawi równiutko pod ścianą, siedzi z plecami prostymi jak deska, delikatne, subtelne ruchy rąk, deliokatne dółonie, zawsze dobrze ubrany, pomadka bezbarwna gadżetem nieodłącznym, jak sączy herbatke to palec mały odstaje itp. mnie się to podoba, niektórzy sa w tym naprawde męscy... ale nie wszyscy

Gość wnuczka mojej babci
a na zakupy z takim cały dzień co najmn iej trzeba rezerwować wybrzydza, wszystko ogląda... lubię to, naprawdę

Gość heh 1980
mój jest za delikatnyyyyyy, we wszystkim, nawet w seksie :( wolę butali, ale z drugiej strony wiem, że z brutalem miałabym toksyczny związek - pewni byśmy się bili :D

Jak ja doskonale rozumiem, jak bardzo takie drobne kwestie potrafią irytować :P Mnie doprowadzało do obrzydzenia wręcz, jak mój ex zawsze chodził przylizany jak kura :D Włosy słynęły z tego, że były conajmniej o połowę za długie, nawet zaraz po wyjściu od fryzjera :P

coz facet mojej siostry nie wezmie nic absolutnie ciezkiego np ost do auta nosil po jedne skrzyneczce wazacej kilka kilo-przy czym ja je wypakowujac wzielam wszystkie naraz, nieu mie robic zakupwo (wysyla go do sklepu po cos dokladnie opisujac co i jak,wraz z cena i wraca z czyms innym:o), nie potrafi przykrecic gniazdka, klamki przykrecic tez nie umial, lodowka otwiera sie od okna bo on biedny nie ma czasu zamienic otwierania tak zeby nie trzeba bylo sie za nia chowac, generalnie ciesze sie ze moj facet jest jaki jest :D

hehe, uśmiałam się :D Mam znajomego, który jest szczupły, niski i w ogóle wygląda jak laleczka. Ma zgrabne ruchy, trzepocze rzęsami, zakłada nogę na nogę - tak zgrabnie.. używa kremu do rąk, a sposób w jaki się smarowal przyprawiał mnie o mdłości.. Te jego obleśne gesty, śmiechy - zasłanianie ust paluszkami ;) w ogóle plotkuje jak stara baba, etc. :o Ale ma zonę ;) i nie wiem co ona w nim widzi.

kurde moze troche nie na temat, ale ten jeden francuz jest kurde taki zniewiescialy.. ciagle caluje te dzieci male, i nawet ton glosu , sposob mowienia ma taki pedalski.. ni emam nic do gejow, ale nienawidze takich zniewiescialych ciot ciekawe czy jest gejem

Gość perla28
Hej Jestem po rozodzie mam różne doświadczenia z super męskimi facetami i wcale nie miłe. Problem z tym że poznałam faceta który zachowuje sie troszke jak kobieta tzn jego ruchy gesty powoduja u mnie negatywne natawienie mimo to ze go kocham ale pod każym innym względem jest super. Wszyscy w koło go chwala ale tez widza jego babskie zachowanie co drazni mnie coraz bardziej. poprostu nie wiem czy bede potrafiła zyc z takim facetem i czy kiedys zmini sie jego zachowanie.a moze zwrócić mu uwage.

Gość kasaa
A ja lubię takich bardziej kobiecych są wrażliwi ja też jestem i mi to by nie przeszkadzało:)

Gość kasaa
a swoją droga to po co z nim jesteś jak ci tak to przeszkadza?Przecież on ma już taki charakter to dla samego wyglądu ?