Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollena

salon kosmetyczny Pułtusk

Polecane posty

Gość pollena

znacie jakiś godny polecenia?

Gość a terrazz jjaaa
dobry jest chyba ten salon 'joanna" na mickiewicza w pobliżu wydziału i biblioteki

Gość pollena
moja fryzjerka mówiła, że zlikiwdowali go jakiś czas temu, a znasz salon Dorot przy rondzie?

Gość a terrazz jjaaa
to jest tam gdzies jak sie idzie na poczte? co jest zaraz takie przejscie naprzeciw tesco? jeszcze jakies salony lub salon jest na alei polonii w pobliżu zamku

Gość pollena
wiesz mi chodzi o taki salon obok Biedronki, w dość nowym dużym budynku

Gość a terrazz jjaaa
no wiem, to jest na rogu taki budynek , na dole jest bankomat, ale mi sie wydawalo ze on był "joanna" ale moze teraz dorota hehe nie wiem, nie bylam tam, znajome tylko na solarium tam chodzily

Gość pollena
no trudno, dzięki za pomoc:) wybieram się tam na ultradźwięki, babka wygląda na taką, co się zna na swojej robocie. pozdrawiam:)

Gość a terrazz jjaaa
Ooooo to fajnie, mnie tez interesuje takie oczyszczanie twarzy, napisz pozniej jesli pojdziesz ile kosztowalo i jakie efekty

Gość pollena
oki, cenę już znam - jeden zabieg 85 zł, dam znać czy dastałam zniżkę przy wykupieniu serii

Gość gość
http://www.fleurdebeaute.pl/ - co prawda w Warszawie, ale warto nadłożyć kilometrów i do niego przyjechać, mają w swoim składzie bardzo utytułowaną panią doktor.

Gość gość
Także ich polecam. Używają francuskiej marki Ingrid Millet, jest to jedyny gabinet który jej używa. Są to kosmetyki z kawioru (jesiotra), który żyje w czystym i odizolowanym środowisku. Zabiegi prowadzone w tym gabinecie kosmetycznym to swoiste rytuały.