Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camomilla3

Poce sie ze szok!!! Co za zahamowanie pocenia?

Polecane posty

Gość camomilla3

Jestem w kraju mieszkam tu gdzie cale lato jest 35 stopni w cieniu, a nawet 37! Kapie sie 3 razy dziennie, przed praca, po pracy, i przed snem, ale leje sie ze mnie ze szok. Inni sie tak nie poca mocno z osobami z ktorymi pracuje, a ze mnie sie leje... Co od wewnatatrz pomaga na zahamowanie potu? moze jakies tabletki, ziola? W zimie to zawsze mi cieplo, rzadko co odczuwam zimno.

Gość billka
niestety nadpotliwosc sie czasami zdarza:o niedawno widzialam reklame jakiegos srodka przeciw potliwosci(?) w TV ale tak na prawde skuteczne leki na pocenie przepisze jedynie dobry dermatolog z bardziej znanych srodków stosowane sa pochodne atropiny (czesto w leku o nazwie belergot lub belargot)

Gość STOKROTKA4533
Najlepiej udaj sie do lekarza, to moze byc objaw choroby, nie chce cie straszyc, ale lepiej sprawdzic.

Gość szałwia może złagodzić objawy

Gość futkuiiiilalalaaa
szklanka wody z cytryna na czczo! :)

Dezodorant Etiaxil jest niezawodny, miałam taki sam problem, stosuje sie go dwa razy w tyg, efekt sucha skóra!

Kochaniutka, miałam ten sam okropny problem. Modne bluzki zalegały w szafkach, bo kiedy którąś włożyłam zaraz miałam mokre plamy.W grę wchodziły tylko czarne lub wzorzyste, na których pot się gubił. Ale jaki dyskomfort! Szkoda słów. Problem zginał, gdy kupiłam w aptece dezodorant (bez recepty) ANTIDRAL. Jest to środek leczniczy działający przez zahamowanie gruczołów potowych. Stosuje się go na noc, na oczyszczoną skórą ( ale absolutnie nie po depilacji!!!) Rano należy go zmyc i można uzyc zapachowego dezodorantu. Początkowo stosuje się go co drugi, trzeci dzień, a później w zależności od potrzeb. Mi pomógł, jest niedrogi i wystarcza na bardzo długo. No to szoruj do apteki!!!

Gość ...23...
etiaxil

Gość moje miasto katowice84
antidral w 100% etiaxil jest drogi

Gość kup antidral w aptece
działa tak samo jak etiaxil ale jest duzo tanszy

Spróbuj kuracji ziołowej. Ojciec Klimuszko ma receptę na to, jeśli chcesz, to mogę Ci ją podać.

Gość camomilla3
Ehh antidralu uzywam, dziala , ale w ten sposob ze sie nie poce pod pachami, nie mam plam na bluzkach, ale chodzi mi o srodki dzialajace od wewnatrz.Tak jak pisza dziewczyny o ziolach, tez slyszalam ze szalwia i pokrzywa pomaga, musze zaczac pic. Prosze podaj mi ten sklad ziol ojca Klimuszko. Z gory dziekuje

Gość camomilla3
up

Robiłaś badania hormonalne? czasem jest jakies drobne zaburzenie, czasem jakieś inne leki, które używamy i nie powinny powodowac tego typu problemów, tak właśnie na określoną osobę działają... naprawdę warto zrobi badania, wiem to z doświadczenia... nieraz wystarczy przyjąc jakąs małą dawkę określonego leku i po sprawie...

Gość młydor
Jak masz się męczyć to lepiej idź do dr Pełki tu masz link http://potocki-pelka.pl/nadpotliwosc/. Zrób sobie zabieg za 1290zł i pół roku będziesz spokojnie chodzić nawet po pełnym słońcu bez obaw że się spocisz:)

Gość gość
Skożystałam z rady na forum i zrobiłam sobie nadpotliwość u Dr Potockiego na Grójeckiej. Efekt - cudowny!!! To niesamowite, ale wszędzie tam gdzie miałam problem jestem sucha!!! A już koniec upałów. Polecam! tylko trzeba trafić w okres kiedy robią promocję, bo inaczej zabieg drogi.