Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okkkra

ile sie czeka na odpowiedz?aplikacja o prace

Polecane posty

Gość okkkra

hej ,w poniedzialek wyslalam CV dp firmy poszukujacej admina,jak mylsicie ile bede czekac na odp.,jesli sa zainteresowani? ogloszenie ukzalo sie w pon. i bylo napisane ze trzeba byc availalble to start asap.

Gość mariusz-ek
oni polaków często olewają, choćbyś nie wiem ile umiała to bardzo często olewają i nawet nie odpiszą, zwłaszcza przez agencję ja złożyłem bezpośrednio do firmy szukającej pracownika i po 2ch dniach przyszedł list z podziękowaniem i napisali kiedy zaproszenie wyślą na interwiev

To zalezy, mozliwe ze czekaja i przegladaja jeszcze CV. Najlepiej jak zadzwonisz do firmy/agencji i zapytasz czy dostali twoje CV, czy sa zainteresowani twoja kandytatura i kiedy ewentualnie zaprosza cie na interview. Zrobi to tez dobre wrazenie, ze jestes zainteresowany/a

zalezy najczesciej odzwaja sie w ciagu 7 dni, czasem troche pozniej. jak nie zadzwonia do 2 tygodni to raczej juz nie zadzwonia :( mariusz-ek >>> nie wiem czemu uwazasz ze Polakow olewaja. u mnie w firmie akurat bardzo chetnie zatrudniaja Polakow (pracuje w administracji) bo w przeciwienstwie do Anglikow nie mamy pracy w d...... co nie znaczy ze ktos sie przemecza :) a jesli chodzi o agecje to ostatnio 5 na 6 agencji odpowiedzialo w ciagu 3 dni. troche wiecej wiary ludzie, na pewno sie uda! koniczynka na szczescie 🌻

Gość kawka z mlikiem
ja dostalam odpowiedz po 3 tyg i bylo to listowne zaproszenie na rozmowe.. Wazna jest data zamkniecia aplikacji.. Na informacje o przyjeciu czekalam prawie miesiac.. Powodzenia