Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelekozoduj

Umówiłem się z trzema laskami z Kafeterii

Polecane posty

Gość lelekozoduj

:classic_cool: ciekawe czy się skapną :D

Gość lelekozoduj
Dodam, że wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek.

Gość lelekozoduj
dobra ...klamałem...:o ide na randke z p.Heniem z kotłowni :classic_cool:

Gość lelekozoduj
Ale się cwoki podszywaja, beka z was :D i żal.com.pl :classic_cool:

Gość lelekozoduj
nie podszywac sie podszywacz kłamał,nie z p.Henkiem a z jego bratem Leonem.A p.Heniek to może dolączy poźniej ;-)

Gość lelekozoduj
namietnie wącham gołębie odchody... czy mam jakąś szansę na rozwój mojej osobowości? proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi :)

Tu widzę poważny problem. Jest dużo zależności czy Twoja osobowość będzie się rozwijała podczas wąchania gołębich odchodów. Pierwsza: zależy jakie to będą gołębie i skąd ? Czy zwykłe gołębie, srające po balkonach i parapetach czy też może takie bardziej eleganckie z rynków wielkich miast Polski, np. z Krakowa ? Znaczenie ma również którą dziurką będziesz wąchał gołębie gówno, prawą czy lewą. Z bliska czy z daleka ? Pojedyncze gówna czy całe osrane parapety masz zamiar badać swoim zmysłem węchu ? Dyskusję moglibyśmy prowadzić na ten temat przez pół nocy ale mi sie nie chce, bo mnie kupa ciśnie i muszę do kibla

Gość lelekozoduj
tak tylko pytałem,a ty Tony od razu na powaznie...wogóle nie lubię dziewczyn bo uważam że śmierdzą rybami, wolę facetów, ale jestem bierny i nie chodzi o mój stan emocjonalny, poprostu wolę być ukuty niż kuć:classic_cool:

Gość lelekozoduj
LOL LOL dawno mnie nie było a oni sie podszywali :D:D BEEEKA z was XD żal.com !!!