Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta11

zdradził i zostawił dla niej po 6 latach

Polecane posty

Witam Mam 22 lata - zapewne niektórzy pomyśla małolata jeszcze:), ale nie o to tu chodzi. Mojego byłego już narzeczonego poznałam gdy był z inną, miałam wtedy 16ście lat - dziecko dosłownie. Zakochałam się, zaczęliśmy się spotykac. Ja miałam 16 lat, on 21. I tak przez 10 miesięcy byłam tą drugą, pocieszycielka, która zawsze na niego czekała.. Zawsze mógł na mnie liczyć. Nie układa nam się- tak mówi, jednak nic nie obiecywał, ale nie umiał zrezygnować ani z jednej ani z drugiej.. Rozstali się, moglismy byc w końcu razem. Myslałam że chwyciłam Pana Boga za nogi.. I tak prawie 6 lat, po 2 oświadczył sie i zamieszkaliśmy razem. Planowalismy ślub, mamy nawet sale i zespół.14 miesięcy temu wyjechał do innego miasta, ufałam mu. W tym roku założył gg - które notabene nigdy wcześniej nie było mu potrzebne. Teraz widzę też, że bez powodu wywoływał kłótnie. Po jednej z nich - około miesiąc temu nie pisalismy do siebie przez 5 dni i po tym czasie przez telefon oznajmił mi, że to koniec, nie wracam do domu.Przyjadę do miasta ale do ojca. Spakował się i wyprowadził gdy ja byłam na studiach - zaoczne. Cały czas obwiniał mnie o rozstanie. Aż uwierzyłam, że byłam może dla niego az taka zła.. Po 2 tygodniach otrzymałam wiadomość (oczywiście nie od niego), że jest z inną. Dopiero wtedy się przyznał - że niby pisze z nią od tygodnia!Całkowite przeciwieństwo mnie, blondynka, w jego wieku, pracowała w hotelu w którym on mieszkał podczas delegacji. Napisał nawet że ja kocha, a mnie już nie, Że mnie tylko nienawidzi. Napisał że czuje, że to ta jedyna, a ja jej nawet do pięt nie dorastam, bo ona nigdy na mnie złego slowa nie powiedziała, a ja nazwałam ją wywłoką. Tylko czy ona spała z moim facetem czy ja z jej?? Potrafił mi napisać, że nie odwoła naszej sali i zespołu i może z nia weźmie ślub, że zrobi jej dziecko - mi na złość!To jego słowa..Zabiera ją do Egiptu, bo wie, że to mnie najmocniej zaboli - mielismy teraz leciec tam razem po raz drugi. W czerwcu mierzył ze mna obrączki, zapraszał znajomych na nasz ślub, a wiem napewno że już w maju albo i wcześniej była jego kochanką. Co mam robić w takiej sytuacji, czy ktoś wie dlaczego on mnie tak rani tymi smsami?Może jakiś facet zrozumie jego zachowanie...Nie dość że zdradził i porzucił z dnia na dzień, to jeszcze chce dobić??Po co?

O boże, co za frajer :/ Darowałby sobie te uwagi na temat tego, że z nią weźmie ślub w sali przez was wynajętej. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że zachowuje się jak ostatni frajer i więcej nie chciała go widzieć na oczy..

Gość lusojanimokura
Powiem ci ze on postepuje dokladnie jak moj byly maz sytuacja inna ale slowa te same;)) On w tej chwili nie mysli glowa;)) Panienke pusci jak sie wyszumi,zrobi jej dziecko;)) i z podkulonym ogonem do ciebie wroci; To boli az do bolu ,on cie nienawidzi w tej chwilii i chyba nigdy nie kochal .poprostu mowie z mojego doswiadczenia i slow ktore od niego uslyszalas.

Gość kizia cizia mizia
Rani Cię,to pewne,ale,że dupek z niego to też pewne.A to,że pisze smsy tego typu,to po to żeby się dowartościować,bo facet nie ma za grosz honoru,więc OLEJ go i pokaż,że masz co w dupie:)

O boże, co za frajer :/ Darowałby sobie te uwagi na temat tego, że z nią weźmie ślub w sali przez was wynajętej. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że zachowuje się jak ostatni frajer i więcej nie chciała go widzieć na oczy..

Gość alieness
kretyn i tyle ale po części sama jesteś sobie winna: wiedziałaś od dawna, że facet do najuczciwszych nie należy, trudno się mówi, uczymy się na błędach i wszyscy je popełniamy - lepiej teraz niż po ślubie ;) ja bym powiedziała "szerokiej drogi kochanie" chce z nią brać ślub po 2 tyg.? jeśli ona się na to godzi, to będzie oznaczać, że nie bez powodu jest tyle kawałów o intelekcie blondynek :) to, że rani Cie na umyślnie świadczy tylko o jego prostactwie, wbrew pozorom klasę partnera poznaje się po tym, jak umie się rozstać ja bym odwołałaczęsc rezerwacji juz teraz, moze udzyskasz pieniądze jeśli masz obrączki to sprzedaj czym prędzej i... do Egiptu albo w inne bardziej interesujące miejsce :) sama i zamiarem rozpoczęcia nowego życia nie kontaktuj się z nim, nie wdawaj w dyskusje, a jeśli już musisz to za nic nie pokazuj, że czymkolwiek Cie zranił - przygotuj sobie w głowie na to kilka błyskotliwych ripost i to takich, żeby wiedział, że to Ty jesteś górą :)

Gość pewna kobieta z internetu
Ale że co, Judyta? Że Ty chcesz z Nim jeszcze cokolwiek teges? Powiem tak: dla mnie to jest osoba niezdolna do uczuć, co więcj - psychopata jakiś. I chyba jesteś pod szczęśliwą gwiazdą urodzona, że On Ci to robi przed ślubem, bo możesz uciekać od takiego "czegoś" i masz szansę na normalne życie z normalnym facetem. UCIEKAJ i nie zastanawiaj się, dlaczego. Ja nie umiem powiedzieć, dlaczego na świecie są psychopaci , ale czy to ważne dlaczego są? byle nie obok mnie :/

Gość ejbisi
Absolutny prostak kompletnie bez poziomu....... Debil, frajer, łajdak.. długo możnaby wymieniać. Mam nadzieje że nie masz zamiaru do niego wrocic nawet gdyby błagal na kolanach? Napisz mu kulturalnego smsa że zachowuje się po prostacku itd, tak żeby mu sie zrobiło głupio.

Ale dlaczego pisze że ja jej do pięt nie dorastam? Jestem od niej 5 lat młodsza, studiuję. A ona - zsz profil sprzedawca... Kuźwa naprawdę szok.

Gość ejbisi
No bo jest dupkiem i chce ci dokuczyc, zmieszac cie z błotem... lepiej urwij z nim wszelkie kontakty a przedtem powiedz o wszystkim jego rodzicom.

okłamywał całą moja rodzine w żywe oczy, a oni byli za nim bardzo.. wiem, że zdradził tamta ale kochałam i miałam nadzieje, że ze mna będzie inaczej, a tu ten sam schemat.. jakby deja vu tylko inne osoby..

Gość je p...erdole ...
to chyba najwiekszy hardcor jaki slyszalam wspolczuje i mam nadzieje ze ulozy ci sie duzo lepiej niz z tym scierwem

Gość idę spać dobranoc
no widzałaś panna, a jest takie powiedzenie, że na cudzym nieszczęściu się szczęścia nie zbuduje. Ale poza tym facet zupełnie bez klasy, nie dość że Cię zostawia, to jeszcze chce poniżyć i odebrać poczucie wartości, co za prostacki typ bez klasy. Bleeee... Dej se spokój z chamem

Japierdole!!!! Powiedz mu ze zachowuje sie jak male dziecko... I ze jeszcze nie dojrzal. I ze powinienen isc do lekarza z glowa. Nienawidze takich ludzi. Zachowuje sie kurwa jak male dziecko a jest po 20stce...

Gość alieness
na właśnie z uwagi na "ten sam schemat" trzeba być czujnym w przypadku takich facetów, trudno, popełniłaś błąd, teraz będziesz już ostrożniejsza dlaczego Cię poniża? Dlatego, że jest kretynem i skończonym idiotą :) być może również dlatego, że targają nim wyrzuty sumienia, że tak Cie potraktował, chce odreagować frustracje, więc dodatkowo stara się Ciebie jeszcze upodlić a samego siebie utwierdzić w przekonaniu, że przeciez doskonale postapił, skoro Ty jestes taka "beznadziejna" w porównaniu z tamtą nie przejmuj sie, top po prostu jednym słowem: DEBIL i tyle nie ma co brać sobie jego słów do serca - gdybyś była taka beznadziejna, to nie byłby z Tobą tyle czasu i nie planował ślubu, po za tym skąd on może wiedzieć, jaka jest tamta: zna ja zaledwie kilka tygodni :o głowa do góry, gorzej trafić nie mogłaś, więc teraz bedzie juz tylko lepiej ;)

Gość balcerkowa
judyta11..ale prze ciebie cierpiala kiedys inna dziewczyna...wiec o co chodzi?...przeciez on postapil z toba ..tak jakm kiedys z inna...z ta roznica, ze ciebie nie oklamywal tak dlugo...jak ta pierwsza ..to chyba kara za twoje wczesniejsze zachowanie...

tak wiem, że tamta cierpiała przeze mnie, na to nie ma wytłumaczenia byłam głupią 16stolatką, teraz wiem ze to jest kara za to co kiedys zrobilam, dlatego przeprosilam tamta dziewczyne, o dziwo podziekowala i napisala ze ten facet chyba nigdy sie nie zmieni..

Nie wiem dokladnie ile jest z ta nowa dziewczyna, napewno wiem ze w maju juz do siebie pisali, sam sie przyznal gdy mu napisalm ze dostalam wyciagi z banku i widze ze jej konto uzupelnial 3 dni po moich urodzinach

Gość balcerkowa
no czyli napisala prawde....a ty jej nie uwierzylas...odwolaj to wesele...olej goscia...albo na prawde sie zakochal, albo robi ci na zlosci...obojetne co to jest...masz 22 lata i jeszcze czas na znalezienie tego jedynego...w tego goscia nie warto inwestowac uczuc i czasu....

Gość A jestes pewna
ze te esy on pisze?

Gość To Ty odwołaj zespół
i salę.

ale ze jak niby przez judyte11 cierpiala inna laska? skoro to on zdradzil tamta wtedy i zostawil ? przeciez judyta nie byla z nia w zwiazku tylko on !!!!!!!!! to on powinien ciepriec !! bo jest skonczonym palantem, a nie Judyta ani nie poprzednia laska.. tylko wlasnie on... echh... masakra 🌼

Gość alieness
Judytko, to nie jest żadna "kara" od losu, chyba ze taka która sama wymierzyłaś sobie przez własną głupotę, ale czasu nie cofniesz - mając 16 lat cięzko trzeźwo oceniać sytuacje a jeżeli już chcesz to rozpatrywać w sensie kary/nagrody, to ja bym raczej powiedziała, że to jest porezent od losu, że juz z tym dupkiem nie jesteś :) możesz co najwyżej wyciągnąć wnioski z tamtej sytuacji, by nie popełnić ponownie tego samego błędu trafiłaś na nieodpowiedzialnego i emocjonalnie popranego faceta, to bardzo dobrze, że nie zostanie Twoim mężem daj sobie szanse spotkać kogoś normalnego

Gość ejbisi
hehe -> "konto jej uzupełniał". Pewnie zapłacił tej dziwie za upojną noc na delegacji :o rzeczywiscie super kandydatke na żone sobie znalazl. A niech idzie w cholere jak najdalej i nie wraca - oboje są siebie warci.

tak jestem pewna ze to on pisze do mnie, w sobote zaczal pisac i zaczela sie pyskowka smsowa - sama nie wiem po co sie w nia wdalam i musial jej podac moj nr telefonu bo napisala ze prosi zebym juz do jej chlopaka nie pisala i dala im w spokoju cieszyc sie ich szczesciem!!!

konto uzupelnial ale chodzi o komorke;) no dobrze a co ja moge zrobic zeby jego rozzloscic?kolega mi powiedzial zebym nie odwolywala sali tylko zrobila mega super impreze ale nie wiem czy umialabym sie na niej dobrze bawic:(

wiecie co a moze on to celowo robi? moze to taka gra zeby spradwzic czy Judycie na nim zalezy bo kurw po co by takie bzdury pisał? ale wiesz mam podbno sytuacje,bardzo podobnko wiec mozlwie jest tak jak mówisz ze frajer znalazł sobie jaką tempą kurwete;/

Gość lusojanimokura
super pomysl z ta impreza;)) nawet jak sie nie zabawisz to jemu przytniesz nosa ;)) i masz okazje sie upic i naplakac i zaczac zyc bez kurwiszona;))

wiem ze ona z nim jest bo nawet na nk ma pod zdjeciem Buziaczki ..... (jego imie), ale dziwne ze tak po prostu po paru miesiacach ja kocha? ale po co mi to pisze wszystko?