Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem piękna i młoda

Jak zlikwidować wirus antivirus xp 2008 ?

Polecane posty

A także włączyć menadżer zadań:O?

Przecież nie każdy jest specem od informatyki:O.A w ogóle programy antywirusowe nie wykryły a skasować w ogóle nie mogę bo jest uruchomiony.Dodam że nie moge też edytora rejestru włączyć:O.A czy wiedize jak zrobić przywracanie systemu?

a co się dzieje podczas uruchamiania menedżera zadań lub edytora rejestru? wyświetla Ci się komunikat \"Menedżer zadań został wyłączony przez administratora?\"

To przywracanie jednak nie pomoże bo nie da się:O.No i jak zlikwidować te pliki?Chociaż na początek bo teraz nie mogę:O.A z win xp nie wyłączę:O.

Gość Najlepiej przeskanować
dysk na innym sprzęcie. Jednak wydaje mi się, że będzie ponowna instalka po formacie :)

Gość kljklll
ten program to dwa wirusy dośc mocno integrujące się z systemem. mozesz to wywalić kasując ręcznie odpowiednie pliki, biblioteki i wpisy rejestru. jednak zancznie łatwiej jest zainstalować spywaredoctor. ten program to usunie - nie dawno usuwałem własnie te gówno w ten sposób

Gość 000000000000000
ja mam zainstalowany i pomimi tego nie dam rady usunąć tego antivirusa co robić? dodam,że nie należę do osób technicznych, więc proszę krok po kroku z gory dziękuję