Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hard boiled

Czy myslicie ,ze sa ludzie ktorym przeznaczone jest byc juz zawsze samemu ?

Polecane posty

Gość Hard boiled

Gość idę spać dobranoc
maybe babe maybe not. mosz ale pytania za pięć dwunasta :/

Gość ejbisi
Nie, nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie. Sami kreujemy swój los. Po prostu niektorym jest trudniej z różnych względów.

Ja też w takie numery nie wierzę , \"Ten z góry \" nie stwarzałby \"robaczywego jabłka \"😘

Gość aska pelaska27
tak to ja

tak choćby ja jak jestem: niski, brzydki, nie mam życia towarzyskiego, nieinteresujący, nudny, małomówny, nieśmiały, nic sensownego w życiu nie przeżyłem, nie mam planów, nie mam doświadczenia/umiejętności w nawiązywaniu relacji towarzyskich czy uczuciowych itd.... to z takimi cechami przeznaczona mi wyłącznie samotność 🖐️

Gość Hard boiled
ja tez mniej wiecej taki jestem i na dodatek staram sie o bardzo piekna dziewczyne ,ale cos nie bardzo mi to wychodzi :(

Gość Hard boiled
jasne ,ze jest wiecej :) jest inteligentna ,ma poczucie humoru , ma ostry charakter , ale potrafi byc tez czasem bardzo mila ,wie czego chce od zycia , jest cudowna ,najwspanialsza ,po prostu ideal jak dla mnie

Gość ejbisi
A ja wygrałem życie -> Masz inicjały M.S.?? bo kogos mi przypominasz z opisu :P

Gość ejbisi
Powiem wam na pocieszenie ze to nie jest nigdy tak ze tylko piekni z pieknymi tworza pary. Wrecz przeciwnie, jest wiele par w ktorych jedna strona jest super a druga nie za piekna albo facet wysoki a kobitka niska itp.

Gość ja wierzę
skoro jestesmy samotni widocznie ejst w tym jakis glebszy sens, np. nasz rozwoj duchowy. jak jest sie samotnym to chyba lepiej sie w ten sposob rozwijac, bo nikt cie nie rozprasza. jak jest sie juz gotowym to zjawia sie milosc, ta nasza druga polowka, mysle ze tak jest. a jak ktos jest sam widocznie musi jeszcze sie z czyms uporac, z czyms co jest w nim samym.

tak, sa tacy ludzie przyklad- moj wujek mial zone ktora go opuscila po roku malzenstwa dla innego. Potem on zyl kilkadziesiat lat sam, zmarl na raka. To nie odosobniony przypadek jak sadze..

nie ma na swiecie ludzi samotnych....bo kazdy ma kogos bliskiego:) a zalezy co autor tego topiku miał na mysli mówiac słowo samotnosc?

Gość no coz no coz
Ja z każdym dniem coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że będę taką osobą :( Niestety...

Gość twój los w twoich rękach
nie ma co sobie tłumaczyć wszystkiego przeznaczeniem - totylko poddawanie się i szukanie na siłę usprawiedliwienia.🖐️

Gość ja wierzę
widocznie tak bardzo kochal swoją zonę, że nie wyobrazal sobie bycia z inną kobietą. z tego wszystkiego az zachorowal. bardzo smutne to jest :(

skup sie na sobie, na swoim rozwoju i ktos sie pojawi, ale naprawde musisz uwierzyc w te slowa wypowiedziane przez sama siebie:\" nie potrzebuje aktualnie zadnego faceta\" i mowie ci, ktos sie pojawi. wiem, ze to wyglada na oklepane slowa, ale cos w tym jest. nie musi to byc zaraz milosc, ale faceci jakos sie bardziej interesuja.

Człowiek nigdy nie jest sam. Chyba, że z własnego wyboru wyjedzie na koniec świata, gdzie nie ma nikogo.

Gość będzie ok
Mój wujek ponownie się ożenił jak miał 75 lat. Zawsze trzeba wierzyć

To nie są bajki. Ludzie nigdy nie są sami, ale nie zawsze znajdują kogoś z kim są w związku.O to mi chodziło. Mają rodzinę, przyjaciół, znajomych.