Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesna

egzorcyzm

Polecane posty

Gość nieszczesna

czy uczestniczyliście kiedyś w egzorcyzmnie, co wiecie na ten temat ja uczestniczyłam a teraz mam schizy,boje sie wszystkiego. czy zły istnieje naprawde, co z opetaniem. brrr...

Gość drajwerka
a jak to wygladalo i czego sie boisz???? ciekawa jestem bo sama nie bralam w czyms takim udzialu

Gość nieszczesna
wszystkiego sie boje.ciemnosci chociaz nigdy sie nie balam,wydaje mi sie ze On mnie przesladuje . grupa ludzi modli sie nad toba taka lagodna wersja dla cenzury

Gość drajwerka
to oni modlili sie nad Toba???? czy nad kims??? Ty tez sie z nimi modlilas???? ale to chyba nie byly zwykle pacierze co??? kurcze ja tez sie boje ciemnosci i wiem ze jesli jeest dobro to i musi byc gdzies zlo jak zachhowywala sie ta osoba nad ktora sie modlono???? a wogole to po co dziewczyno tam poszlas???? ja bym sie bala

Gość nie ma nic
taka próba, czy w tobie coś siedzi czy w ciagu swojego zycia zdazyłas sie juz wplatać w jakies wieksze zlo. nie pacierze oj nie. nie krzyczalam nie rzucałam sie tylko milczałam a raczej plakalam przez ten cały czas i własciwie nie wiem czemu bo ja nie płacze, dla mnie to oznaka słabości

Gość oggggg
A oglądałaś program o Anneliese Michele?

Gość nie ma nic
nie nie ogladałam,cio to. tylko pisz szybko bo w pokoju ciemno

Gość oggggg
to w youtube sobie wpisz Anneliese Michele i daj spokoj

Gość niszczęsna
zaraz wpisze

Gość drajwerka
straszne te odglosy

Gość niszczęsna
znam ten film, nie wiesz nawet ile z tego jest prawdy .

Gość drajwerka
no ale cos Ci dal ten egzorcyzm??? czegos sie dowiedzialas o sobie ??? czy tylko tyle ze boisz sie teraz wszystkiego???

Gość niszczęsna
i wspomnienia wracaja a to było prawie rok temu. o k...a dokładnie rok temu, i co to nie przypadek ze siedze tu i pisze o tym.

Gość niszczęsna
egzorcysta powiedzial mi że sie jeszcze spotkamy że moja sprawa nie jest zakonczona, ale on na razie nie może nic zrobic bo za dużo smutku?jest we mnie. takie sranie w banie a ja sie męcze z tym i mecze

Gość oggggg
przeczytaj sobie książkę o Annelise,to zapewne ci wiele wyjaśni

Gość oggggg
ale to był egzorcyzm wykonany na tobie???

Gość drajwerka
ale co Cie meczy??? tylko ten strach????

Gość niszczęsna
oggggg ja wiem dużo na ten temat . miałam wykłady na temat egzorcyzmu opentan zniewoleń modlitw itd. chodzi mi o sposób potraktowania mnie. o to ze zostalam sama wyjazd sie skonczył rozjechalismy sie do domów jedna osoba bioraca w tym udzial chciała popelnic samobójstwo. za duzo za szybko nie potrzebnie wogole pisze o tym. poco niszczyc innych, sory

Gość drajwerka
jesli nie robil tego egzorcysta z krwi i kosci to mogl tylko biedy napykac Tobie :(

Gość drajwerka
no ale co Cie sklonilo do tego???? Czulas jakies zlo w sobie ??? cos szcegolnego ze potrzebowalas egzorcyzmu??? Bo za duzo na ten temat nie wiem ale wydaje mi sie ze egzorcyzmy sluza do wypedzania zla....

Gość niszczęsna
z krwi i kosci pasjonat od wielu lat, wszystko zgodnie z prawem za pozwoleniem obydwóch biskupów, to od nas zalezało czy chcemy brac w tej modlitwie udział.

Gość niszczęsna
tak na mnie. to miała byc modlitwa o uwolnienie od uzaleznien uciecie nici zaproszen wyslanych do złego. miało przynieśc ulge a przyniosło cierpienie. nikt nas do tego nie zmuszał kto chciał ten szedł.

Gość Ujadający Piesek Leszek
Sorry ale ja nie wierze w egzorcymy ani w opetania. Choc wierze ze istnieja złe duchy, diabły czy jak tam zwał :). Ale mysle że egzorcyzm to jakis rytual wywolujacy silne przezycia psychologiczne, a tzw. opetanie to z kolei bardzo silne rozbudzenie pewnych emocji. Oczywiscie to tylko moje poglady :). Nie jestem żadnym profesjonalnym specem od spraw religi czy psychologii wiec mozliwe ze sie myle. :)

Gość drajwerka
to moze teraz idz do Kosciola do Ksiedza i powiedz mu jaki masz problem..mi sie wydaje ze to mogloby pomoc i ja bym napewno tak zrobila...sprobowac warto jesli masz sie meczyc dalej

Generalnie sceptycznie podchodze do katolicyzmu wiec ciezko mi wierzyc w opetanie. Niemniej wierze w Boga i wyobrazam go sobie podobnie jak wielu katolików.

Gość niszczęsna
jak sie przełamne to pójde, ale jak on mnie wysle do tego człowieka to zbieram sie i uciekam nie chce jeszcze raz przez to przechodzic. tak mysle i wiem co on by na to powiedział;im bardziej was odpycha tym bardziej przyjdzcie na spotkanie cos jest na rzeczy...

jestes teraz sama czy z kims? moze poprostu przeczekaj "trudne chwile" w towarzystwie kogos bliskiego.?

a księdza to o tej porze znajdziesz tylko pod warunkiem że znasz adres jego kochanki :P

sorry za ostatni wpis - może za ostre takie żarty na ten topik :O.

Gość niszczęsna
jestem sama daleko od domu bo wyjechalam do pracy piesku leszku... tu nie znajde ksiedza i sie z nim nie dogadam. czasami ma tak ze wszystko jest dobrze a w jednej minucie zalamka nie moge nic zrobic opanowuje mnie strach,nie kumam nic co do mnie sie mówi i tak strasznie sie boje nie wiem czego. nie wiem czego.