Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotanynamaxa

KTOŚ RZUCIŁ NA MNIE UROK!!

Polecane posty

Gość Zdruzgotanynamaxa

Dowiedziałem się o tym wczoraj... To było tak, że zerwałem z dziewczyną, bo ona za bardzo poważnie to wszystko traktowała a ja chciałem byc dalej tak naprawde wolny, bo mam 19 lat! A od miesiaca oszalalem tak na jej punkcie, ze na wszystko sie zgadzam i mysle o niej 24h! Oszalalem do tego stopnia, ze ukradlem jej haslo do maila bo taki teraz jestem zadrosny. A tam mail z jakas wiedzmą z przed 1,5 miecha, że urok na mnie rzucaja itd... Masakra! To efekt uroku?! Ale ja ją teraz kocham...

Gość chłopie pisać umiesz
to czytać chyba też.... urok ktoś rzucił ... tekst z Średniowiecza, jeszcze uważąj, żeby Ci kołtuna na głowie ścierwo nie zrobiło...

Gość Zdruzgotanynamaxa
ja tez w to nie wierzylem ale jak w jeden dzien mozna nagle oszalec na punkcie osoby ktora ma sie w d... ? kurwa po tym jak weszlem na tego maila zaczynam wierzyc

Gość łolaboga666
To nie jest zabawne.Znalam laske co rzucila klatwe na jednego i on prawie sie zabil z rozpaczy bo ona oczywiscie i tak go potem rzucila bo osoba pod wplywem takiego uroku jest strasznie zazdrosna i nie do zniesienia.

Gość ejbisi
przesrane :P

Gość +-+-+-++-+----
daj do niej adres:)