Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoba

jak to jest i jak wygląda z podpuchami na kafeteri ?

Polecane posty

Gość osoba

Tak sądzę, że potrafię Was podpuścić do pisania i wymyślę takie tematy, że uwierzycie bardzo szybko w prawdziwość tematu , może nawet się popłaczecie ? czy potraficie odróżnić podpuchę od tematu prawdziwego ? jak zapytacie, czy temat wygląda na podpuchę ale taj naprawdę jest bardzo realny i prawdziwy ?

Gość potrafimy
ogrooooomna większość kontrowersyjnych tematów w tym dziale to podpuchy. możesz iść na uczuciowe albo na diety i tam spróbować swych sił bo to średnie fora albo na pozostałe (oprócz erotycznego) - tam siedzą ludzie co wszystko łykną :)

wiesz, ten Twoj temat co juz wczesniej zalozyles jest juz mocno wydumany i wlasciwie nie wiadomo po co go zalozyles. Aby temat zostal podchwycony na Kafe to musi byc kontrowersyjny, z jajem.

Gość osoba
gdy ktoś tu napisze, że idzie się rzucić do rzeki z powodu nabrania zbyt wieku kredytów to jak reagujecie ? widziałem, że ktoś napisał 'hurrra' :(

Gość potrafimy
"gdy ktoś tu napisze, że idzie się rzucić do rzeki z powodu nabrania zbyt wieku kredytów to jak reagujecie ?" ja dopisuję czasem że "bym skoczył", "byle szybko i nie zawracaj nam tym dupy", "no to spierdalaj się wieszać/topić/skakać, ale to już" - coś w tym stylu

Gość potrafimy
kiedyś ktoś popełnił samobójstwo bo go na jakimś forum internetowym do tego namówili - w jakimś portalu w zeszłym roku to pisało :D ciekawe czy to było forum o2 :classic_cool:🖐️

Gość osoba
a jak skomentujecie sprawę , widziałem siedlisko po ostatnich trąbach powietrznych w woj. świętokrzyskim , cała rodzina mieszka w oborze ze świniami , tylko stodola i obora ocalała po trąbie powietrznej , dzieci mają po 6 i 11 lat , zaproponowałem aby do mnie pojechały na kilka dni do dużego miasta ale od razu była kontra rodziców - może kiedyś pojadą ale teaz ktoś musi krowy wydoić i królikom dać żryć

dla mnie pisanie poważnych tematów tylko dla podpuchy jest delikatnie mówiąc nieetyczne. To tak jak z żebrakami. wielu żebrze, choć faktycznie mogliby pracować lub piją. Przez to człowiek znieczula się na czyjąś krzywdę i może nie pomóc osobie, która faktycznie tej pomocy oczekuje.

a daj spokój sowaaa, kto normalny będzie na tym forum opisywał swoje bardzo poważne problemy? już po przeczytaniu kilku tematów z listy z tego zrezygnuje. no wystarczy przeczytać nazwy tematów \"DZIARA - REAKTYWACJA\", \"szukam tapetek o rozmiarze 320 na 240 \" czy \"Wrozby do godz 1.00 ! \" :D

no wiec tak jak gwal... hm znaczy sowaa mowi 🖐️ :) jesli sie chce wzbudzic prawdziwe uczucia zmyslona sytuacja, no i po co - dla zabawy? to chyba troche to nie ejst zbyt normalne

sowie chyba chodziło ogólnie o podejście ludzi do pewnych spraw... a na tym forum(choć raczej nie na ogólnym:D) zdarzały się(daawno temu;)) poważne tematy. cała reszta służy ogólnej zabawie, zabiciu czasu i polepszeniu "ego" tzw. przegrańców:P

Gość nie dasz rady
można sobie wymyslać wiele tematów do dyskusji, ale rzeczywistość jest jeszcze gorsza....

Gość nie dasz rady
życie pisze najlepsze scenariusze... czasam i nawet nieprawdopodobne, ale prawdziwe..

Gość osoba ma niestety rację
I to nie podpucha - takich chłopków roztropków powinno się obic batem jak za czasów pańzczyzny Jak w 21 wieku można zmuszac dzieci do spania w oborze? Powino się je siłą odebrać rodzicom którzy mało się różnią od alkohololikow z miasta