Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni mooni

dziewczyny któe nie chcą miec dzieci...... jak sie zabezpieczacie? tabletki???

Polecane posty

Gość moni mooni
alienesss, tak na pierwszy rzut oka to mamuski sa zadbane bo mają dobry kamuflarz , tona pudru , okulary na nos itp nie chce wyglądac jak wiekszosc mamuś po ciazy , dlatego narazie niechce miec dzieci i niewiem czy kiedykolwiek sie zdecyduje

Gość moni mooni
moze kiedys sie zdecyduje , ale głownie chodzi mi o to aby sie wybawic wyszumiec , poznac swiat pozwiedzac a dopiero potem myslec o dziecku

moni mooni Ty chyba widzisz tylko to, co chcesz widziec i wmawiasz sobie jakies bzdury, jaki kamuflaz? Przeciez zycie to nie tylko zakupy, spa, wycieczki, a skoro Ty jestes taka bogata, to spokojnie mozesz sobie na dziecko pozwolic, niczego nie odmawiajac... po co patrzysz na inne? To ze komus sie nie powodzi, to chyba nie jest Twoja sprawa, zycze ci co najmniej trojeczki dzieci, oczywiscie z dobrego serca, abys sie przekonala co to znaczy macierzynstwo, zanim zaczniesz krytykowac ;] Pozdrawiam.

oooo wlasnie!!! Wreszcie zalapalas... od poczatku mowie, ze jest czas na zabawe i wyszumienie sie, a pozniej na macierzynstwo... przeciez nikt cie nie chce okrasc z mlodosci, z tej zabawy, ktora nalezy sie kazdemu...

Gość mnie przeraża
Niezapominajka Z tego co piszesz wnioskuję, że każda kobieta MUSI prędzej czy później zdecydować się na macierzyństwo. A co jeśli ona chce tak 'szumieć' przez całe życie i nigdy się nie wyszumi? Niech każdy żyje jak chce, czy to kobieta czy mężczyzna.

Gość agatha22
ja zabezpieczam sie tabletkami , biore juz 3 lata i dodatkowo prezerwatywa :) bo nie chce miec dziecka , tak jak moni moni , wole wyjazdy spotkania imprezy kosmetyki dbanie o siebie , zero rozstepów i celulitu , jędrne piersi czas dla siebie ,znajomych a najwazniejsze to wykształcenie , po to zeby miec dobra prace bo niechce zebym ja siedziala w domu a kiedys tylko mąz zarabiał ,mamy 21 wiek więc kobiety powinny troche RUSZYĆ (w) ŚWIAT

Gość Futurystka
Tez nie chcę mieć dzieci :/ nie wyobrażam sobie tego. Unieszczęśliwiłabym dzieciaki i siebie samą. Lepiej się w to nie pakować.. poza tym, w dzisiejszym świecie wychowanie dziecka na porządnego człowieka graniczy z cudem:(:(

Gość izoldita
niezapominajko jestes tak niesamowice irytujaca osoba ze zycze sobie abys nie pojawiala sie na tym forum ktorego tytul wrecz prosi abys sie nie udzielala, ja twardo stawiam sprawe bachora miec nie bede bo zniszczy mi zycie a rezygnowac ze wszytskiego co mam nie mam zamiaru dla smeiszacego szkraba, i przestan nam wciskac jakis glupi kit o tym ze zmienimy zdaniea g..owno wiesz za przeproszeniem to ze ty masz 100 bachorow nie znaczy ze i my meic bedziemy typowa matka polka szczerze mam ochote cie rozszarpac na strzepy kazdy twoj post o tym samym jakze mnie irytuje kmazdy coraz mocniej, a sprobuj mi zyczyc 3 bachorow to nie wiem co z toba zrobie, jezeli mi sie jakies przytrafi na moje nieszczescie to na bank je usune jesli tego zas mi zabronia to wole sie zabic niz bachorzysko smierdzace kleske i plage kare smierci urodzic