Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tych.....

Co sądzicie o firankach typu makaron?

Polecane posty

ma ktoś takie?

Gość I warto
Że faktycznie wyglądają jak makaron. A po paru dniach jak raz już zjedzony makaron...

wprawdzie nie mam takich w domu, ale ostatnio widziałam w sklepie wyglądają na prawdę ciekawie, ale nie wyobrażam ich sobie w moim domu (trudno je uznać za praktyczne), po za tym mam wątpliwości, czy pranie nie ich nie zniszczy...

Obawiam się,jak później wyglądają,tzn po kilku praniach.... Fakt,że dołączają woreczki do prania,ale.....hmmm

nie orientuję się w cenach, ale jeśli nie są drogie to może warto zaryzykować? o woreczkach do prania nie słyszałam, ale z drugiej strony, skoro je dodają tzn.że faktycznie pewnie pranie tym firankom nie służy...

Gość memochi
bardzo mi sie podobaja i mam zamiar sobie je kupic, widze ze na allegro jest taniej, bo w sklepach kosztuja w granicach 90 zl... mam dobra rade, nie kupuj w kolorze zolty, bezowym, ecru itp. moja znajoma ma wlasnie w tych kolorach i fajnie wygladaja wewnątrz ale na zewnatrz fatalnie - wygladaja jak pozolkle i niedoprane ;)

Myślałam o czerwonych i białych.Kupic dwa białe w środek i dwa czerwone po bokach.

Gość sagula
mnie sie podobają - są innei chyba fajnie wyglądaja na oknach. Kupie sobie tak dla odmiany- pozdro:)