Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdifhdfhdkwj

robie prawko i lekarz byl wczoraj orzeczenie na tylko 5 lat, czemu?

Polecane posty

Gość hdifhdfhdkwj

witam, wczoraj dostalem orzeczenie lekarskie o braku przeciwskazan do prowadzenia pojazdow kat B. Czemu nie dostalem bezterminowo? Calkowicie jestem zdrowy. 4 lata temu dziewczyna robila i dostala bezterminowo. Co ja jestem inny?

Gość wada wzroku może
masz wade wzroku?

Gość hdifhdfhdkwj
Jeszcze 40 zl mnie skasowal zlodziej.

Gość hdifhdfhdkwj
nie mam wady wzroku, pisze ze jestem calkowicie zdrowy. Kazdego bedzie kasowal 40 zl co 5 lat to Milion zarobi

Gość ciulalalalala
normalnie u nas bierze 70zl wiec nie narzekaj, ja zdalam w lutym to jeszcze dostalam bezterminowo, a po mnie juz kolezanka tez dostala na iles lat

Gość o masz....ja wczoraj
tez robilam badania i nawet nie sprawdzilam na ile dostalam, ale chyba bezterminowo. Sam chodziles do lekarza? Do nas przyjechal na wyklady no i zaczely sie badania ktore wygladaly mniej wiecej tak: poprosze dowod, na zdrowie pani narzeka? nie, problemy ze wzrokiem? nie, jakies operacje? nie, papierosy pani palli? nie, wypisal swistek, zgarnal 60zl i nastepny :D

Gość ciulalalalala
no u nas to tak samo bylo tylko jeszcze sie pytal czy wszystkie palce mam :D

Gość hdifhdfhdkwj
tak u mnie bylo to samo, debilizm. Juz wczesniej dostalem orzeczenie bezterminowo ale przerwalem nauke bo za granice wyjechalem zarobic na samochod. Wracam i chce kontynuowac a ONI ze mam powtorzyc badanie i jeszce Raz zaplacic. Glupota. Skurwysyny.

Gość ciulalalalala
no coz, raz na 5 lat 40zl to chyba nie taki majatek

Gość bywa.......
a mierzyl cisnienie? bo jak miales podwyzszone albo wizualnie sprawiales wrazenie znerwicowanego to dostales na 5lat:o jak ci to nie odpowiada i masz jeszcze pare złotych to idz do innego lekarza;)

Gość hdifhdfhdkwj
nie mierzyl cisnienia ale wizualnie moglem sprawiac wrazenie znerwicowanego. Taki jestem. Chyba trafilas. Musze wylusowac ale kurwica mnie Bierze odkad wrocilem do polski i patrze na to wszystko. Chamstwo dookola, pijactwo i zlodziejstwo. Bylem w Belgii, calkiem inaczej.

Gość ooo to ciekawe
powiedzcie czy jeśli mam badania z listopada 2007 , kurs skończony, ale do egzaminów jeszcze nie podchodziałam to będę musiała powtarzać te badania. Wystawione miałam BEZTERMINOWO więc teoretycznie, nie powinnam powtarzać, ale może się zmieniły jakieś przepisy? Lekarz zgarnął 60 zł. Na marginesie mój brat ma daltonizm i też dostał bezterminowo, tylko z zastrzeżeniem, że nie może być zawodowym kierowcą.

Gość o masz....ja wczoraj
z belgia mamy cos wspolnego...tragiczne drogi :)

Gość hdifhdfhdkwj
Listopad 2007 to ponad 5 miesiecy a tyle czasu wazne jest orzeczenie. Tak mi wczoraj powiedzial wiec musisz jeszcze Raz isc

Gość bardzo proszee o pomooc
a powiuedzcie mam jeszcze rok wazne prawko bo tez dostalam na 5 lat ;/ jak mam sobie przedluzyc?? gdzie to sie zalatwia??

Gość hdifhdfhdkwj
ale ja bym jeszcze Raz nie poszedl tylko probowal z tym z listopada. Nie plac drugidl Raz zlodziejom

Gość hdifhdfhdkwj
a czemu dostalas na 5 lat? Ja wyszlo na to z nerwow. a przedluza sie u lekarza idz do dowolnej nauki jazdy i powiedz ze badania chcesz powtorzyc bo ci sie koncza. Mam nadzieje ze dostaniesz tym razem bezterminowo

Gość ooo to ciekawe
5 miesięcy??? nosz, kurna, pocieszam się tylko tym, że za pierwszy termin egz. zapłaciłam chyba w maju i złożyłam dokumenty w wordzie tylko nie zapisałam się na egzam, bo miałam jechać zagranicę na wakacje a wolne terminy były dopiero w lipcu. Myślicie, że jak teraz pójdę się umawiać to każą mi przynieść nowe zaświadczenie? I tak miałam problem i musiałam 2 razy chodzić do lekarza i do ośrodka bo przekręcili mi pesel i babka w WORDzie nie chciała mi przyjąć dokumentów...

Gość hdifhdfhdkwj
co za banda debilow. To jest paranoja. To teraz takie dlugie terminy sa zeby zdawac prawko? 2 miesiace?

Gość pozniej sie zaloguje
ja robilam w czerwcu badania i tez mam bezterminowo

Gość ooo to ciekawe
no niestety, 2 miesiące, czasem nawet dłużej, chyba, że masz znajomości w Wordzie to można pod biurkiem wsunąć kopertę i będziesz miał wcześniej. Ja znajomości nie mam i pewnie będę zdawała w październiku :) życie, zycie.. Mówię o terminach w Warszawie, Olsztynie, Białymstoku, Łomży..bo akurat w tej częsci się orientuję. Ale są ośrodki mniej oblegane. Wiem, że Ostrołęka ma wolne terminy, a przynajmniej miała jakieś pół roku temu...

Gość hdifhdfhdkwj
w szczecinie ile sie czeka?