Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicznaDlon

Prosze doradzcie NIE WIEM JAK POSTAPIC

Polecane posty

Mam takie duZy problem i sproboje wam go opisac:( Kiedys przyjaznilam sie z 3 dziewczynami z czego z jedna w ogole nie rozmawiam nawet na \"czesc\" a te 2 inne to raz na rok je spotkam to powiemy sobie \"czesc\" zaztanawiam sie czy nie napisac do jakiejs smsa;/ z \"hej co slychac ,jak wakacje\" i niemiem do ktorej:( niedawno rozmawialam z jedna na dyskotece to mowila ze mozemy sie kiedys spotkac ale niedaje znaku zycia;/ jak zwykle.Ma teraz inne znajome:) dzis przez mamae mialam pozrdowienia od innej:) i zastanawiam sie czy nie napisac do niej chociaz niewiem czy odpisze i czy mam w dogole dobry nr.;/ a ta przyjazn nietrwa juz z 3 lata:( ale brakuje mi jej:(

napisz do tej którą najbardziej lubisz/lubiłaś nic nie stracisz..a przynajmniej nie będziesz się nudziła;)

no wlasnie chce napisac ale jednej do tej co jest mozliwosc spotkania to mam 3 nr. i niewiem ktory dobry a nie napisz na 3;/ wiec kurcze a do tamtej z ktora gadalam w dyskotece niby sama zaproponowala spotkanie ale nie odzywa sie:(

Gość malutka nowa
jak one cie zlały to je zlej 3lata czasami warto odnowic znajomosc ale one przreciez tylko czesc i nic wiecej.nie warte sa zachodu. posiedz na kafeteri to ci przejdzie

napisala bym do tej co mnie pozdrowila:) ale nie wiem teraz na jaki nr.?? Moze najpierw piuszcze strzalki na kazdy i sie dowiem?? A do tej co chciala sie spotkac;/ hmmm tez kurcze nie wiem:( a jak napisze do 2 naraz i potem moze sie spotkamy to pomysla ze jestem zdesperowana:(

z blachych powodow:( kazda poszla do innej zkoly tylko 2 poszly do tej samaej potem ale nadal sie przyjaznilysmy tylko ze mniej a potem kazda znalazla sobie chlopaka i tak wyszlo;/ i niwiem czy ta 3 ma jakiegos teraz;/ i czy bedzie sie chciala spotkac;/

no przed chwila puscilam niby to tej co mnie pozdrowila ale nie wiem czy to aby na pewno do niej bo ja mam dziwnie ludzi pozapisywanych;p;

kurcze nie wiem co dalej napisac piszemy sobie ogolnie napislam jej czy byla nad morzem z fecetem a ona ze sama czyli ze niema faceta ?) i co ja mam jej teraz odpisac zeby jakos zagadac;p