Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laki laki

isc do solarium czy nie isc..?mam problem

Polecane posty

Gość laki laki

hej mam 17lat....i jeszce nigdy nei bylam w solarium...i nie wiem czyu mam isc czy nie...chxcialabym byc ladnie opalona ale to podobo niszczy skore..bardzo;/z jednej strony chcialabym byc naturalna a z drugiej strony opalona bo to kreci facetow.....pliskaaa piszcieee ....co byscie mi doradzili...?

Gość liliiijan
idz a co ci szkodzi,tylko nie przesadzaj i zakup jakis kosmetyk przyspieszający nie koniecznie jednak z brązerem

masz wakacje? to nie wydawaj niepotrzebnie kasy na solarium tylko idź poleżeć na słońcu - proste.

Gość tak sie sklada ze w wakacje
jest najwiekszy ruch w solariach

Gość laki laki
ale to niechodzi o kase:)boooo jakos na to bym zawsze znalazla heh:)i wiem nie bede przesadzac;]no to chyba spruguje:)mam nadzieje ze bede ladnie wygladac;]

Gość kobieta pracujaca
idz, nie martw sie, jak nie bedziesz tam chodzic codziennie na 20 minut, to nic ci sie nie stanie. w sumie jakbys sie polozyla na slonce to tak samo ci zaszkodzi na skore, a tylko stracisz czas. tak wiec jezeli chcesz sie troche przyciemnic to spokojnie idz, np co kilka dni na kilka minut i luz :) pozdro 6897234562947

tylko jak pojdziesz to powiedz, ze jestes pierwszy raz to ci dobiora odp. ilosc minut - inaczej spalisz se cycki:P

Gość dddddddweeeee
nooo a powiedzcie co najlpiej wlorzyc do solarium????tzn ja chcialabym opalic sie cala....wiec hcyba zrezygnuje z bielizny:)aleeee moge tak calkiem bez majtek i bez stanika????

Gość kobieta pracujaca
bez stanika spoko, a co do majtek... hm tak jeszcze nie probowalam :P moze chociaz jakies skromne stringi wez ;)

Gość kie ka
ja chodze nago :P po to ide do solarium zeby nie miec zadnych paskow i bledszych miejsc

Gość kie ka
aa i chodze na stojące solarium bo na takim zawsze sie jakoś fajniej opale niż na leżącym

Gość kobieta pracujaca
a za opalanie w tubie stojącej są jakieś większe opłaty?

Gość saaabinaaaa
Ja chodze juz z 5 lat... Znam osoby ktore nie chodzą a wcale nie mają lepszej skóry... Teraz są takie kosmetyki że nie musisz sie bać ze skóra Ci się zniszczy :)

Gość kie ka
u mnie kosztuje 70 gr stojące ,leżące zależne od lamp od 60gr do 1zl chyba

Gość sława zebrzycka
Nie idź.