Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksladdf

Przestało mi zależec na facecie nudzi mnie i chce to zakonczyć

Polecane posty

Gość ksladdf

Ale nie wiem jak za daleko to wszytko zabrneło a ja mam wrażenie że życie mi umyka przez palce.W co ja sie wpakowałam czuje że powoli umieram :(

Gość TYpoweeeeeez
ja myślę, że temu facetowi przestało zależeć na tobie już dawnooo-05. Był zawsze zależny od eks, więc z nia się liczył. Nie z tobą:):D

Gość TYpoweeeeeez
te jego wypowiedzi -05 to jak sztylety, ostre przeszywajace do konca..:(

Gość yyiyiiyiy
ojej, dawno nie widziana kolezanka pojawila sie ze swoim starym filmem :)

Gość TYpoweeeeeez
to prawdy stary ten film:) Mozna rzec ze cenne jest dziecko. A słowa cenna ex zabola obecną. Wiedział to i tak zrobił. Ale sie musiała radowac ta ex kochanka: jak to czytała..wiedziała, ze kocha inna, ja adoruje.. a tu prosze publicznie ją a nie ukochaną słodzi itp. A wie, ze jak jest w zwiazku z inna, adorauje ją gada ze kocha.. a publicznie mowi, ze cenna ex..:O to nie facet to kalesony:) I nie kocha i nie kochał. toćka.

Gość ksladdf
Co?co za bzdury piszecie jak sprawy nei znacie?on nie miał zadenj ex bo ja jetsem pierwsza dziewczyna jego

Gość TYpoweeeeeez
ksladdf hahah a tak ci się zdaje:D a wisiał na gg po 24 z ex kochanką! zdawał jej realcje a ona się tylko dopytywała jak tam co tam? i leciała lalki voodo robić:O z zazdrosci.. bys nie miała lepiej w zyciu niz ona..

Gość ksladdf
co to za bzdury on nie miał zadnej kochanki przynajmneij mnie nic o tym nie wiadomo i nei siedzi on na necie

ksladdf, ja mam ten sam problem... do tego, powiedziałam mu o tym, że się męczę, że to nie to... ale to do niego nie dociera. Niestety pracujemy razem i za cholere nie mozna się z tego wyrwać.

Gość ksladdf
mnie o nudzi do niczego nei dazy siedzi ciagle w domu zadnej szkoły nie skonczył na pocztaku mi to nie przeszkadzało tak

Gość szczypta goryczy
nie martwcie sie tylko skonczcie te zwiazki:) skoro piszecie takie teksty to znaczy ze facet sie o was juz zbytnio nie stara wiec mu tez zbytnio nie zalezy:) po co sie meczyc i byc razem tylko z przyzwyczajenia?:o