Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkbvbvvv

Czy podoba sie wam ta wersalka? prosze o rady

Polecane posty

Gość asdfghjkbvbvvv

Chciałam sobie wyremontowac swoj pokoj, mam 20 lat, lubie ciepłe kolory takie jak pomarancz , zołc oraz zieleń, myslałąm o tej wersalce do tego sciany w kolorze pomaranczowym- zasłony zołte, na scianie byłby motyw nawiązujący to tej wersalki ( motyw ktory posiada na poduszce... co o tym myslicie? http://www.abra-meble.pl/produkt.php?id=1424&kategoria=2 http://www.twojewnetrze.com.pl/index.php?p380,naklejka-abstrakcja-6 (jasna zieleń)

Jeśli Tobie się podoba to ok :) a widziałąś na żywo tą wersalkę? On na żywo jest beznadziejna, przynajmniej mi się na żywo nie podobała, choć wcześniej jak widziałam na zdjęciach to wydawała mi się dość ciekawa

Gość asdfghjkbvbvvv
no wąłsnie nie widziałąm jej na zywo , wczesniej miała całkiem inny pomysł na pokoj ale koszta mnie przerosły... chciałam wybrac ten zestaww wypoczynkowy ale jest za drogi... a szkoda bomiałam fajny pomysł z nim zwiazany... http://www.abra-meble.pl/produkt.php?id=10&kategoria=1

Gość pyczys
taka sobie, ale najwazniejsze zeby tobie sie podobalo bo to przeciez jest twoj pokoj... a o gustach sie przeciez nie dyskutuje:)))

Gość asdfghjkbvbvvv
to bedzie jasny pomarancz ... myslaąłm ze pomaranczowy pasuje do zielonego... hmmm myslałam rowniez o zołtym ale chce by były to zywsze kolory jednak

Gość poczytajcie dzieci
nie, nie podoba mi się wersalka, i nie podoba mi się połączenie: zielona wersalka, pomarańczowe ściany, zółte zasłonki. gdyby ściany były żółte a zasłonki zielone to ok ale Twoje rozwiązanie mi się nie podoba

Gość mi-sie-nie-podoba

Ten zestaw bez pufy jeśli dobrze poszukasz to osobno fotel i osobno kanapa wyjdzie Cię sporo taniej. jestem dobrze zorientowana bo dopiero co wymieniałam meble w pokoju i teraz tylko jeszcze czekam na dopływ gotówki zeby wymienic kanapę

Gość mi-sie-nie-podoba
brąz i beż pasuje do zielonego jak już tak bardzo chcesz mieć tą wersalke jedyne co w niej ładnego to ten wzór na poduszkach

Gość poczytajcie dzieci
a ten drugi zestaw może w bodziu będzie tańszy? a co do wersalki:jak zrobisz ściany takie intesywnie żółte to będzie git

Gość ona jest straszna serio
nie kupuj jej a propo co to jest WERSALKA??????

Gość asdfghjkbvbvvv
wii dzieki ale szukam juz takiego zestawu i jakos niepotrafie znalesc ... albo materiał mi sie nie podoba albo kolor ;/ a jak juz mozna cos dobrac na zamowienie to dodatkowo sie płaci lub nie ma tego typu fotela

mi sie nie podoba, ale ona chce ciepłe kolory. Ktośtu rzucił żółte ściany, zielone zasłonki, myślę, że to by było OK.

Gość asdfghjkbvbvvv
ja chce ciepły pokoj, nie chce razów i szarosci, 1 raz mam swoj kat i chce go tak zrobic bym sie w nim dobrze czuła lecz wiem ze jestem strasznie niezdecydowana i wole sie zapytac o was o zdanie niz popełnic jakis bład ktorego bym miała pozniej załowac, jestem perfekcjonistką dlatego musze miesz wszystko na miejscu

Gość ja pierdykam
ja mysle, ze wersalka jest calkiem ladna! :-) tylko mam rade - jesli bedziesz miala taka "zywa" wersalke i zaslony to nie maluj scian na pomarancz! nie chodzi mi tu o kolor, ale o nadmiar tego "zywego" zaufaj mi - sciany w kolorze bardzo jasnego kremu zawsze sie sprawdzaja! mozesz co jakis czas zmianiac zaslony, poduszki, wazoniki i inne dodatki i calkowicie zmieni to pokoj daruj sobie "zywe" sciany! przytlocza Cie te kolory a jesli faktycznie wybierzesz pomarancz (mimo tego, ze pasuje do zieleni) bedziesz chodzila caly czas "nakrecona" ;-) - kolory wplywaja na zachowanie czlowieka!

Gość bosanoga
a może taka wersalka http://www.bodzio.pl/1,7-26-1,3758meble1.html i taki fotel http://www.bodzio.pl/1,7-25-1,16505meble.html kolor fotela jest przypadkowy w bodziu mają teraz 40% promocje, możesz sobie połączyć różne meble, wybrać sobie obicia i takie tam a tak w ogóle to ile możesz wydac na wypoczynek?

Gość asdfghjkbvbvvv
ma zaoszczedzone jakies 5,500 ale musze rmont gruntowny zrobic itp czyli na meble moge przeznaczyk ok 3.00 tys złotych , dziekuje kochane za linki

Ja szukałam meblościanki w 4 miastach, i dłuuuugo mi zeszło zanim wybrałam coś odpowiedniego. Ale przynajmniej wiem ze wrato poczekać i poszukać bo ceny są przeróżne a i mozna coś super fajnego znaleść jak się dobrze poszuka i jest cierpliwym :)

Gość asdfghjkbvbvvv
ja nie bardzo mam czas by szukac - do konca sierpnia... hmmm http://www.bodzio.pl/1,7-28-215,3824meble.html podoba mi sie ta rogówka z bocia ale układ do pokoju nie pasuje... ta mniejsza czesc powinna byc z drugiej strony... wiec tez odpada :(

Gość asdfghjkbvbvvv
przepraszam za błedy , za szybko pisze;)

Gość ona345
ja mam wersalke w kolorze pomaranczowo zielonym sciany mam pomaranczowe a zaslony zielone zeby sie nie zlewaly ze soba wg mnie zolty nie bardzo pasuje do tego zestawu wiec albo zielony z pomaranczowym albo zielony z zoltym

Gość bosanoga
w bodziu chyba można zmienić uklad rogówki. Masz gdzieś blisko ten sklep? podskocz i zapytaj:) albo zadzwoń ja w zeszłym roku kupowałam wersalkę, fotel i dwie pufy w bodziu i przepierdywałam ile wlezie, łączylam komplety wypoczynkowe, komode i szafe mam z innych kompletów tyle ze zrobioną w stylu jeszcze innego kopmletu:D. Za wszystko dałam 3000. więc nie bojaj:)

Gość asdfghjkbvbvvv
bosanoga w takim razie dziekuje ci bardzo, jestem z rybnika , najblizszy sklep o ile sie nie myle jest w raciborzu wiec to blisko;) dziekuje wszhstkim i pozdrawiam ;*

Gość bosanoga
acha tylko nie bierz mebli(tj. jakas meblościanka czy coś) z bodzia chyba ze umiesz je składać. Moja komoda i szafa wyglądają bardzo nie solidnie, mam wrażenie ze zaraz się rozpadną :O

Gość asdfghjkbvbvvv
mebloscianke mam wybaną a abrze i pewnie jzu zdania nie zmienie bo bardzo mi sie podoba ;)

Gość bosanoga
no i git:) powodzenia ;)