Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzsss

nie no mężcyzzni to są bezadziejni/

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzsss

dzisiaj mi zajma z uczelni opowiedziała jak zaliczyła ekonometrie...szczycila się tym i dumnie opowiadała Dziewczyna nie umiała nic, głupia jak cholera.My wszyscy mamy poprawki a ona się szczyci, że ma to za sobą..mogłaby chociaż się nie rzyznawać i zachować to dla siebie.. a jak to osiągneła? Chodziła do naszego ćwiczeniowca....grała słodką idiotkę pytała płakała,udawała że myśli,biegała do niego z książkami znaszej bibliteki....."nie wstydziłam się..pokazałam mu szczerze że nic nie umiem ale się staram...i mogę tylko liczyć na jego dobre serce bo inaczej to ja tego nigdy nie zlicze,jak pokazywał mi moje błedy mówiłam tylko "ojej nie zauważyłam,poczym patrzyłam na niego z podziwem w oczach i wiesz że wszystko miałam zle a mam 3!! mam już to piekło za sobą..powodzenia we wrzśniu" to są jej słowa no szlag mnie trafił.My umieliśmy wszystko jedno zadanie na 4 mieliśmy zle i czeka nas wrzesień..:O

Gość myslalem ze mu dupy dala
a tu takie gowno, wypierdalaj

Gość hahahehhahhaaaahahahah
jak by dupy dała to by była głupią ustą dzifką a ona cwana była bo wiedziała jak znim postępować.Nie pobrudziła się a zaliczone ma...nie jest taka głupia jak piszesz.

To nie mężczyźni są beznadziejni tylko wasza koleżanka od was sprytniejsza i myśląca,natomiast wy jesteście beznadziejne :D:D:D:D bo nie posiadacie umiejętności radzenia sobie:P:D Miłego zakuwania bez gwarancji zdania :P:D:D:D:D :classic_cool:

Gość co racja to raccja
metoda genialna i sprawdza się w 70% przypadkach nieraz jak wiadomo że uczciwie nie da rady to trzeba zakąpinować.Koleżanka umie sobie radzić w życiu..

Gość to może
przećwicz lepiej OZP to nie bedziesz musiała zakuwać czy za psorem z książką latać i płakać

Gość co racja to raccja
a co to OZ:O??

Gość bitsy
tez znam takie dziewczynki:o mysle ze wszedzie sie ktos taki trafi. ale coz.. jak sie nie ma w glowie to trzeba sobie radzic inaczej;)

well, po prostu docenił fakt, ze dziewczyna tak się stara widać szczerość popłaca :D

Gość zzzzzzzzzzzzsss
myslicie ze jak mu obciagne to tez zalicze bez poprawki? tak mi zal dupe sciska ze nie wiem.

Gość zzzzzzzzzzzzsss
to podszyw:O ja nie mam nic że sobie radzi ale ta ironia w głosie gdy się tym chwaliła....była taka dumna z siebie.Gdyby nawet mi się coś takiego udało nie zachowywałabym się tak...czym ona się chwaliła..

jak ja nie lubie takich osob!! u nas jedna z grupy "na dziecko" wszystko zaliczala:O

Gość zzzzzzzzzzzzsss
wybaczcie az mnie kurwa nosi ta suczera zdala a ja musze zakuwac ze tez nie wpadlam pierwsza na ten pomysl

Gość zzzzzzzzzzzzsss
podszyw ja mam swój honor i nawte jakbym nie miała szans zaliczyć nigdy nie zastosowałabym metody "na słodką idiotkę co się stara a jej nie wychodzi" bo po prostu bym sie wstydziła i mój honor by mi na to nie pozwolił:O

Gość zzzzzzzzzzzzsss
no wezcie bulwersujcie sie ze mna,bo prowadzic monologu juz mi sie nie chce. -tak,tak mam honor a to rzecz swieta i chhuj ze dostane zawsze po dupie :classic_cool:

Gość mezczyzna23566554
dlaczego mężczyzni?? z tego postu wynika że to raczej kobiety są beznadziejne:O

tak serio, to ja bym za nic w świecie tak się nie poniżyła jak ta laska, ale skoro jej to odpowiada

Gość to wy
jesteście beznadziejne - jakieś poprawki a poźniej tanie chwyty. Kolosy się zdaje bez poprawek w pierwszym podejściu...