Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pranie w w kolorze nieba

nie ma to jak k...pranie robione przez faceta

Polecane posty

no..to zrobil pranie...biale z czarnym czerwonym i niebieskim...i ch...wie jeszcze z jakim...a do tego moja biala bielizna... a zeby bylo malo tego to jeszcze ustawil na 90stopni... no zesz tylko sie pochlastac

Gość heheheheee

Gość westfalia
ale zonk

Gość fddhhh
hehe staral sie chlopak :d

nie kazalam chcial pomoc uslyszalam tylko kochanie to ja wstawie pranie mowie mu: posegreguj uslyszalam: no no:) nooooooooooo to teraz mam...w kolorze nieba

Gość o matko straszna ta muza
to jakaś oferma z twojego faceta...mój robi pranie i wie co z czym...

Gość hehehehehhehehehhehehhe
hehehhehe co facet potrafi dobrze zrobic? hehhe

Gość magda7830
buahahahahhahahahhahahahhhahahahahahahbuahahahabuauuauauu...kurwa oni są przesadzeni:P

Gość znam takich
:-D:-D:-DU mnie mieszkal kuzyn przez dwa miesiace.I tez chcial tak prac,a do tego dorzucic rzeczy mojej rodziny.Naszczescie w pore interweniowalam.:-)

ja p....patrze na ta miske z praniem i nie wiem co robic...se chyba szmat do podlogi na rok nadre... polazla ta moja oferma po zywca dla mnie ..az mnie sciska...

Gość hehehehehhehehehhehehhe
tez mi umiejetnosci...

Gość annetka
mój też tak pierze. chociaż wie, ze pranie trzeba segregować ale zawsze jakoś tak ma nadzieję, ze jak wrzuci białe z czerwonym to tym razem może się nie pofarbuje...

Gość Sznaucer
glen - wielkie mi co ? ja też potrafię.

taaaaaaaa..ciekawe czemu meskie szalety sa zalane do kostek...skoro potraficie-kolega mi mowil

a co ty mi tu glenojadzie z sikaniem wyjezdzasz jak ja mam pranie w kolorze bluuuuuuuuuuuuu po polski cholera

Gość znam takich
W meskich kiblach podloga zaszczana bo panowie stoja za daleko do muszli.Wyobraznia ich ponosi i to sa skutki:-D

Gość JolkaJolka.
Moj jak mieszkal sam tez tak pral i wszystko na 60 stopni :) Teraz wie, ze trzeba segregowac, ale dalej wlacza na 60 stopni. Faceci...

Gość doceń że chciał pomóc
pogłaszcz po główce, pochwal, wytłumacz - a on pomerda ogonkiem, przyniesie ci zdechłą mysz na znak oddania (to przenośnia - dla niekumatych!) no i więcej nie pozwól mu prać ;-)

Gość bosanoga
:D już widzę scene ze zdechłą myszką ps. skapowałam ze to przenosnia;)

Gość JolkaJolka.
Dlaczego ma nie pozwolic?! Facet powinien tez sie nauczyc. Niech wie, ze czyste rzeczy, ktore wyciaga z szafy nie spadly z nieba. Wytlumacz chlopowi i moze ten jeden raz go nauczy :)

Gość on_myslicielkl
nie przesadzaj,to sa tylko szmaty!! facet chcial dobrze a ze wyszlo jak wyszlo... a czy wytlumaczylas mu wczesniej o co chodzi w praniu czy tylko powiedzialas...posegreguj...

Gość grrrrr
on_myslicielkl pewnych rzeczy czlowiek sie uczy jako "Jaś" a nie, doroslemu facetowi tlumaczyc jak sie robi pranie! To ciekawa jestem w czym by chodzil jakby mieszkal sam? No i mowisz - szmaty, no to daj ja Ci tak urządze cala garderobe, pewnie pojdziesz do sklepu i kupisz sobie wszsytko nie?

Gość on_myslicielkl
grrrrr jak bylas mala to tez siedzialas w kuchni i jakos jas uczylas sie gotowac czy wolalas bawic sie lalkami?? to ze ktos jest dorosly nie znaczy ze wszystko musi umiec poza tym niejedna dorosla kobieta nie potrafi gotowac i jakiegos wielkiego problemu sie z tego nie robi,moze facet nie potrafil wstawic prania a ze nikt mu tego nie wytlumaczyl to zrobil po swojemu a jak ja to bulwersuje to niech mu powie po prostu zeby jej odkupil rzeczy

Gość no jestem
autorka ma racje.moj facet tez dzis zrobil pranie.nie chcialo mu sie po proszek isc bo sie skonczyl i wypral wszystko w moim plynie do higieny intymnej.nie dosc ze sie nie wypralo,skurczylo sie,pofarbowalo,to smierdzi w lazience bo brudy sie nie dopraly,a wrzucil swoje umorusane smarem portasy z moja biala bielzina :(

hehehehehehe:0 plyn do intymnej? dobre wlasni mi powiedzial: kochanie wiesz..jak tobie nie potrzebny ten bialy..e....ten stanik to ja go wezme patrze ja tak na niego patrze...stopa nerwow wybija marsz zalobny, a on na to ...bp andrzej(jego kolega) to ze stanika aski(zona andrzeja) zrobila taka siateczke na patyku do lowienia rybek w akwarium...jak trzeba je umyc...a ten na moje oko to taki koronkowy...to w sam raz... patrze dalej na niego, a on: no co -przeciez mowilas ze do wyrzucenia sa teraz twoje rzeczy bo w plamy.. no ja go zabije... rybki lowic kurwa mac chce niech mu sie juz urlop konczy ...

nie no...przebil wszystko tymi rybkami:)