Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa.

napisać do kochanki mojego faceta?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaa.

dowiedziałam się, że mój narzeczony spotyka się z inną. póki co nic się niby nie zdarzyło, flirtują sobie i gdzieśtam byli na jakimś spacerze... wiem jednak, iż on jej powiedział, że jestem jego EX. Myślicie, że mogę do niej napisać wyprowadzając ją z błędu czy to nie na miejscu?

Gość hhhssee
napisz ale bez żadnych wyzwisk ... możesz napisać że jej wspaniałomyślnie go oddajesz hihi bo po co ci taki patałach :) i oczywiście z nim zerwij !

przede wszystkim jak już to porozmawiać z facetem, ale najlepiej go rzucić. A do tek kobiety nie pisz, bo nic ci to nie da.

Gość on_myslicielkl
a czemu nie wytlumaczysz sobie tego z nim skoro on zawinil to niech on to naprawia

Gość pożałowania godne
olej faceta nie poniżaj się przed dziadowstwem ...jak on takie rzeczy robi po tak krótkim zwiazku,to nie jest wart niczyjego spluniecia!

Gość ehhhhh
a ja bym napisala... chcialabym sprawdzic czy kochanka ma na tyle klasy zeby sie wycofac z tego "trojkacika", a poza tym laseczka napewno twojemu powie o lisciku ciekawe jak on zareaguje! ja bym napisala:)

Gość HAHASIA
zemsta zemsta zemsta :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaa.
go rzucam rzecz jasna. znam ta dziewczyne, lubie ja, wiem ze jest bystra i sympatyczna i chyba ma zasady moralne. a on ja pefidnie oklamuje. dlatego sie zastanawiam. i fakt faktem, ze chce mu troche skomplikowac zycie. razem z nia pracuje i wiem, ze jak jego sciemy wyjda na wierzch nie bedzie mu przyjemnie robic kariery a flirty przy lunchu pojda w niepamiec.co myslicie?

Gość DeNN
A może zróvb mu niespodzinkę,jak się z nią umówi na spacer to przyłącz się z zaskoczenia:))

Gość ehhhhh
wiec skoro tobie sie oczy otworzyly, to jej tez pomozzdac sobie sprawe na jakiego typa trafila, skor dziewczyna spoko jest i zostala oszukana tak jak Ty to w sumie czemu mialabys jej nie uprzedzic, w calej sprawie zawinil Twoj niedoszly:/

dobre !! ja bym powiedziala ,, o co chodzi gosciu ,, na dwa fronty ,. a jej tez bym uswiadomila a dlaczego nie ?

Gość palma daktylowa
Najlepiej jakbyś wyjaśniła sobie to z nimi gdy będziecie we trójkę.Wtedy nie będzie kręcenia i dowiesz się wszystkiego(czy kłamie was obie,czy tamtej też coś obiecywał,czy tamta wie o Tobie....),jak zapytasz go sam na sam to będzie gadka o tym że to tylko znajoma że nic nie znaczy ble,ble,ble....Może to i prawda że tak jest ale dowiesz się tego tylko z rozmowy z nimi.Wtedy będziesz odrazu wiedziała czy tamta myśli że te spotkania z Twoim narzeczonym to coś więcej dla niej niż tylko przyjacielskie spacerki a co za tym idzie że Twój narzeczony nie uświadomił jej że ma kogoś na stałe.Zjaw się w tym samym miejscy jak będą tam oboje i porozmawiaj,wtedy będziesz miałw wszytsko czarne na białym bez kręcenia i ustalania wersji wydarzeń przez nich.

Gość aaaaaaaaaa.
jak sie z nim pozegnam to ja juz wiem :). zaczne do niego startowac, rozbiore, podniece, zawiaze oczy, dobrze przywiaze rece do lozka i powiem ze zaraz wracam tylko musze sie przebrac... w lazience napelnie wiadro lodowato zimna woda, wroce i cala wyleje jednym chlupnieciem. wyjde zostawiajac drzwi szeroko otwarte, zeby widzieli to jego wspollokatorzy. reakcja tak gwaltowna, bo to nie pierwszy raz, kiedy on szykuje sie do zdrady. zdradzal mnie wielokrotnie.

Gość HAHASIA
tak, tak, inaczej on swojej nowej wciśnie kit : uwierz mi, mnie z tą kobietą już nic nie łączy, ona tylko ze mna mieszka! :D oni tak robia czesto ;)

Gość DeNN
aaaaaaaaa to rzeczywiście masz pecha.Nikt nie lubi byc zdradzany.

Gość aaaaaaaaaa.
ona na niego strasznie leci i jest przekonana, ze jest wolny. on sie na nia napala i czyha zeby zaciagnac ja do lozka. wszystko wiem, z nim juz rozmawiac nie musze i nie zamierzam. chodzi mi o ta dziewczyne

Gość DeNN
A może tamta dziewczyna się wkopała i nie wie,że jest zajęty.

Gość ehhhhh
kobieto to jak Cie zdradzal to na co Ty czekalas? zemsta malo perfidna, taki typ raczej nie ma zbyt wiele godnosci i to zaledwie drasnie, a Ty chyba wolalabys zranic do zywego:) kombinuj kombinuj...

Gość HAHASIA
stare numery :O albo tekst: " jestem wolny, a własciwie w trakcie rozwodu" tyle, że później sie okazuję, że żona nic nie wie o tym, ze sie rozwodzą takich trzeba ostro

Gość uchacha
Niech żyje solidarność jajników! Nie wiem czemu tyle kobiet Ci doradza, że masz jej o niczym nie mówić i najlepiej sobie odpuścić. To jest bez sensu. Czyli co masz pozwolić żeby mu uszło płazem robienie w bambuko Ciebie i drugiej kobiety? Bądźmy solidarne, ona ma prawo wiedzieć z kim się zadaje! Oczywiście go powinnaś w krótkim czasie rzucić. Skoro ją znasz to powinnaś zrobić coś w tym stylu: poinformować ją, że razem z narzeczonym urządzasz jakąś imprezę np grilla i chcesz zaprosić wspólnych znajomych. Nic wyjaśnień, że wiesz, że jest coś pomiędzy nimi. Niech on się później tłumaczy przed nią i Tobą! Zrób to z klasą!!!

Gość aaaaaaaaaa.
przeciez mowie, ze ona nie wie. on jej mnie przedstawia jako swoja swirnieta byla, ktora robi mu problemy mimo tego, ze juz wszystko skonczone. pisze do niej takie rzeczy a potem do mnie przychodzi z kwiatami buziaczkami i w ogole slodkimi slowkami. nienawidze go.

Gość jaskienka05
zaczne od tego ze Ci wspołczuje:/ teraz jak juz wiesz o niej to ja bym sie zabawiła :P napisałabym do niej ze jestes jego zona i cieszysz sie ze pobawicie sie w trójke pobaraszkujecie itp i powinnas miec laske z głowy hihi

Gość jaskienka05
i najlepiej zostaw takiego kolesia po tym jakbys to zrobiła i Ty i tamta go zostawisz bedzie mial nauczke

Gość wypadziołcha
moja kumpela ostatnio miała doła ... okazało się że narobiła sobie nadziei na chłopa który po jakimś czasie od REGULARNEGO spotykania się z nią, okazał się być zajęty! Po całej akcji (wyszło przypadkiem) on wydzwanial, przepraszal, mówił ze chce byc tylko z nią, bla bla bla ... tere fere. Jełop jeden. Moim zdaniem powiedz, niech wie. I najlepiej by było, jakbyscie obie mu pokazały kto tu rządzi :D Pozdrowienia i powodzenia :)

Gość a moze juz
z Toba zerwal - tylko tego nie zauwazylas

Gość aaaaaaaaaa.
gdyby nic mnie nie ograniczalo to bym drania wykastrowala. jaka bylam glupia, ze tak dlugo z nim bylam i zawsze wierzylam, ze to sie wiecej nie powtorzy jaaa. i jeszcze to moj obecny narzeczony! dziewczyny, nie wybaczajcie zdrad... prawdopodobienstwo, ze oni sie nie zmienia jest zbyt duze!!!! w momencie kiedy dorwalam sie do jego poczty i zobaczylam ze znowu kolejna naiwniaczke stara sie zaciagnac do lozka moje oczy zaplonely zywym ogniem. jakies sugestie co do zemsty?

Gość elle22
oczywiscie, ze ja poinformuj, ze on jest wolny dopiero od dzisiaj, bo zerwalas z nim dowiedziawszy sie, ze cie oszukuje

Gość napisz do mnie
czekam na Twój list

Gość HAHASIA
opony mu przebić, głowe konia do łózka, mrówki faraona na niego napuścić niech wie, że z niektórymi nie warto zadzierać :classic_cool: