Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa.

napisać do kochanki mojego faceta?

Polecane posty

Gość ech..........
Jak uważasz, że będzie ją rolował, to nagraj te jego słodkie słówka na dyktafon, a potem jej to puść. Dopiero wtedy będzie miał przerąbane :-)

eeeeee tam opony,tez cos :D:D:D:D:D:D Tylko i wyłącznie usmiech na usta ..... przy najblizszej okazji powiedz,że Ty jestes przeciez jego eks....mówił Ci tak ktoś,sprawdziłaś i jesteś rzeczywiście. Życzysz mu więc szcześcia,dziekujesz mu za wolność. Idź do fryzjera,kosmetyczki,kup sobie nową kieckę.... Nie mścij się,najlepszą zemstą jest przebaczyć,głowa go góry i przede wszystkim usmiech na usta. W środku boli,wiem.....ale nie zniżaj się do listów,do mszczenia się,do robienia z siebie posmiewiska,masz jedyną sznase wyjśc z tego obronną reka własnie przez takie zachowanie jak powyżej. Pozdrawiam.

Gość aaaaaaaaaa.
Eeeeeeh to wszystko latwo powiedziec. Cos nieprawdopodobnego zaczyna sie z czlowiekiem dziac, gdy dowiaduje sie, ze facet ktory mowi, ze kocha i wielbi rownolegle opowiada o tobie straaaszne rzeczy. i to po co? nie po to, by uratowac umierajacego czy zfobyc szpik dla chorego syna, tylko po to, zeby przeleciec nowa laske! zrobic jej wode z mozgu, oszukac i skrzywdzic tak jak mnie. a przede mna jeszcze przeprawa z rodzicami, ze slubu nie bedzie i teksty matki, ze zostane stara panna. koszmar.

Gość HAHASIA
zapytaj go wprost : czy to prawda, że spotyka się z ta dziewczyna i nagraj jego zaprzeczenia - i ten kawałek własnie puść tej dziewczynie. Kopnie go dupe, to pewne, a Ty- uśmiech na ustach opony, głowa konia , mrówki itd. wiesz co robić :classic_cool:

aaaaaaaaaa. dowiedziałam się, że mój narzeczony spotyka się z inną. póki co nic się niby nie zdarzyło, flirtują sobie i gdzieśtam byli na jakimś spacerze... wiem jednak, iż on jej powiedział, że jestem jego EX. Myślicie, że mogę do niej napisać wyprowadzając ją z błędu czy to nie na miejscu? ale po co do niej pisac??? co to zmieni? lepiej pogadaj ze swoim partnerem i niech ci wyjasni o co biega....

Gość jaskienka05
nie przejmuj sie ze zostaniesz stara panna itp pozbierasz sie po czasie zreszta samam musisz zadac sobie pytanie czy chcesz nadal byc z osoba ktora Cie oszukuje i bog wie czy nie zdradza

Gość HAHASIA
lepiej być stara panną niz prasować koszule mężowi , żeby się ładnie prezentował na randkach z innymi

Gość sposoby zdradzanych
Jest tyle sposobów, żeby po pognębić. Można powiedzieć, że jesteś w ciąży. Można pożyczyć jego samochód i przez przypadek wjechać na słup :P Zrobić kompromitujące zdjęcia i wrzucić do netu. Powiedzieć jego rodzicom, dlaczego się rozstajecie i pokazać, co wypisuje do innych panienek. Narobić mu jak najwięcej obciachu przed rodziną i przyjaciółmi....

Autorko porozmawiać powinnaś tylko z facetem bo dziewucha może mu wierzyć,że jesteś Ex i jest bogu ducha winna. Możesz też sprowokować sytuację,w której wszyscy weźmiecie udział (np spotkasz ich na spacerku) i zapytasz : kochanie pamiętasz,że jutro jedziemy po obrączki? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: i wierzę ,że wszystko się wyjaśni :)

Gość HAHASIA
sposoby zdradzanych : podaj wiecej sposóbów, jestes nieocenioną skarbnica wiedzy :D nie każda dziewczyna ma łatwość obmyślenia zemsty!

gratuluję takich sposobów :D:D:D:D:D:D :P ,a za niektóre z nich to nawet za kratki można trafić,a facet w tym czasie spokojnie będzie bzykał nową panienkę mając w doopie obciach,którego mu narobiono:D:D:D:D:D:D:D A jaka reklama :D:D:D:D:D:D