Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm 34gin afu

wizyta u gina ,najbardziej upokarzająca czynnosc jaka kiedykolwiek robilas

Polecane posty

Gość hm 34gin afu

wg mnie wizyta u gina ,zjęcie majtek i pokazanie mu rozkraczonej cipki to najbardziej upokarzające doswiadczenie w zyciu.Nie wyobrazam sobie tego...koniec kropka,nigy nie pojde do gina.zreszta po co i tak nie uprawiam sexu ,czy ktos tez tak uwaza?

Gość ja tak nie uważam
bo zdrowie mi miłe.:o

Gość plusikaa
bzdury gadasz a jak cie gardło boli i wywalisz jezor pokryty nalotem to co lepsze widoki ma lekarz niz umyta cipa jakas głupia i zacofana jestes

Gość Anulka biedulka
Ale mi upokorzenie... Ja kiedyś musiałam zrobic laske ginowi w gabinecie

Gość kie ka
ja nie uważam wizyty u ginekologa za upokarzającą :| dla mnie to takie samo badanie jak badanie gardła ,czy czegokolwiek innego

Czy myslisz, że tylko te co uprawiają sex chodzą do gina . Oj jakie jeszcze dziecko z ciebie. Jak cię cipka zaswędzi biegusiem polecisz, a zaswędzi nie raz z rożnych powodów np. wystarczy mieć dłużej kaszelek i brać antybiotyki. I wtedy bez gina ani rusz. .

Gość elle22
Moim zdaniem porownywanie wywalenia jezyka z rozkraczeniem sie na fotelu bez majtek to jakies nieporozumienie. Jezyk moge pokazac kazdemu, nawet obcej osobie, cipke natomiast oglada tylko moj facet i to jeszcze nie w takicj pozycji, z mocnym swiatlem obnazajacym doslownie wszystko. I to nie ma znaczenia, ze to lekarz.

Gość elle22 nieporozumieniem
jest to co ty wypisujesz.🖐️

Gość elle22
w ktorym momencie? Moze jakies konkrety?

Gość heh cóż za naiwnośc
nie uprawia seksu to nie musi chodzic na kontrolne badania do gina. :o

Gość qwedwed
Ja nie chodziłam do ginekologa póki nie musiałam. Zaczęłam dopiero gdy rozpoczęłam współżycie. Po prostu nie jestem hipochondryczką żeby latać z kolejnymi organami na badania profilaktyczne (serca też nie sprawdzałam bo nie narzekam na nie, ani płuc, ani tomografii nie robiłam... ;D), a i chorowita nie jestem. Ale żeby się wstydzić? Wyłączasz obiekcje i po prostu pokazujesz chorą część ciała lub o którą się obawiasz a dla lekarza to chleb powszedni i wszystko mu jedno czy to złamana ręka, czy kobieca pochwa.

Dziewczny... lekarz w ciagu dnia widzi setki takich hmm organow zenskich i nie robi to na nim wrazenia, a Wy macie jakis problem. Chyba lepiej isc do ginekologa, kiedy jest potrzeba, bo i tak kazda kobiete kiedys to czeka, po co wydziwiac i robic sobie jakies sztuczne problemy. Ginekolog to taki sam lekarz jak kazdy inny.

Gość qwedwed
Do wszystkich pasjonatek badań profilaktycznych: No dawajcie, która z was już sobie zrobiła tomografię? A może uważacie że mózg jest mnie wrażliwy lub... mniej ważny niż pochwa? :S

Gość elle22
Wiadomo, ze jak cos jest nie tak, to trzeba isc do lekarza, ale nadal twierdze, ze rozkraczanie sie przed obca osoba, nawet lekarzem, do normalnych czynnosci nie nalezy.

w takim razie do jakich czynnosci zaliczasz np porod? Gdzie lezysz rozkraczona przed lekarzem i poloznymi? To dopiero upakarzajace... no wiesz co, brak mi slow :)

To jak masznie wiem nadżerke czy coś to jak Ty sobie wyobrazasz leczenie? Chyba musi Cie lekarz obejrzec i w ogóle. A jak bedziesz w ciazy to tez bedziesz sie musiała rozkraczyc zeby urodzic...

Zgadzam się z Tobą. Ja co prawda od czasu do czasu (ale nie często!) chodzę do ginekologa i zawsze czuje sie jakos tak dziwnie i powiem, że odczuwam wstyd jak ściągam gacie w gabinecie. Potem jest juz ok, ale sam moment siadania na fotel nie jest zbyt przyjemny.

Gość elle22
Wiekszosc kobiet odczywa wstyd/lekkkie zazenowanie i to najzupelniej normalne. Te czesc ciala pokazujemy zazwyczaj tylko nielicznym, a jak dla kogos zeby i cipka to to samo, to ja juz na to nic nie poradze:D

Ja pierwszy raz poszlam do ginekologa gdy skonczylam 18 lat. Nie wspolzylam jeszcze, ale uznalam, ze dobrze bedzie jak zrobie jakas wstepna kontrole czy wszystko jest okey. Nie jestem hipochondryczka, ale uwazam ze zrobienie od czasu do czasu badan kontrolnych nie zaszkodzi no i w mysl zasady, ze lepiej jest jest czemus zapobiec niz potem leczyc. Tym bardziej, ze wiele chorob nie daje o sobie znac na samym poczatku. I nawet jesli dziewczyna na samym poczatku nie mysli ani o seksie ani o macierzynstwie to w wiekszosci przypadkow przychodzi czas, ze zaczyna. I dlatego mysle, ze warto byc uswiadomionym co do swojego organizmu zamiast potem panikowac bo nie wie sie kiedy ma sie owulacje, jak moze dojsc do zaplodnienia albo ma sie problemy z poczeciem.

No wiadomo że jest jakieś tam skrępowanie jak się ściaga gacie, ale zeby od razu "nie chodzic wcale bo nie uprawiam seksu"? Paranoja. To tez lekarz. Trzeba sie przyzwyczaic;/

elle22--lekarz ginekolog w swoim zyciu naoglada sie tylu cipek, ze wierz mi, ze nie stanowi to dla niego zadnej podniety. Tym bardziej, ze wiele pacjentek przychodzi z problemami i chorobami takze ogladanie czerwonych i podraznionych miejsc nie stanowi dla niego przyjemnosci. On je oglada z punktu widzenia medycznego, jak sie wstydzisz moze zawsze wybrac kobiete. Poza tym czesto trzeba sie rozbierac przed wieloma inymi lekarzami albo np w szpitalu jak sie jest po operacji to jest sie podmywanym przez pielegniarki. Dla takich pacjentow tez to moze stanowic forme upokorzenia ale co maja zrobic? Rozumiem, ze nie sa to przyjemne sytuacje, ale idac do ginekologa i kazdego innego lekarza idziesz z mysla, ze liczy sie twoje zdrowie a oni sa wlasnie od tego.

Gość Osaczacz
Lepiej uważajcie na ginekologów bo wielu z nich to zwykli bandyci:P.Tylko oni sa jeszcze groźniejsi od innych konowałów:P.

Gość Osaczacz
Lepiej uważajcie na ginekologów bo wielu z nich to zwykli bandyci:P.Tylko oni są jeszcze groźniejsi od innych konowałów:P.

Gość ghj
Ja mam 25 lat i nie bylam jeszcze u gina bo nic mi (naszczęście nie dolega), ale też będę sie wstydzic okropnie i od dawna to przeżywam.

Gość elle22
mojego gina podnieca moja bujne owłosienie łonowe które ścieli się między moimi grubymi udami niczym grzywa Simby

Gość poiuypoi
rozkraczone c..pki.hmmmmmmm zapomnialas dodac ze zaladuje ci tam paluchy potem wepcha wziernik ,rozciagnie scianki pochwy na boki i obejrzy twoja szyjke macicy. tak jest i kropka.to gin ma przeje..ne.pomysl-nawet jako lekarzowi lepiej bada sie mloda zadbana dziewczyne niz babcie z uplawami.zreszta sam wybral sobie ten zawod to ma teraz za swoje;) to jest ogolnie krepujace i tyle .zreszta ja tam moge wystawiac bo mnie to nie rusza ani troche:D