Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulinka 23 lat

Panowie wolicie chuda dziewczyne czy inteligentną ??

Polecane posty

Gość bulinka 23 lat

inteligencja zazwyczaj nie idzie z "niebiansko piekna" uroda :-o

Gość prawdaz
a Ty jestes tego odstepstwem.

Gość jajajja
czy szczupla oznacza piekna? czy chuda oznacza szczupla? czy szuplosc wyklucza inteligencje? jakies badania robione byly w tym kierunku ? w stylu inteligencja jest cecha otylych ludzi???

Gość bulinka 23 lat
wyzywanie kobiecych dziewczyn od tucznikow swiadczy o waszych kompleksach i braku inteligencji :-p

Gość jajajja
bulinka, zapomnij na chwile o chipsach czy ciasteczkach , pzreczytaj ksiazke ....

Gość
Wolę inteligentene i chude jednocześnie. I na razie trafiam więc nie narzekam.

Gość jajajja
mialo byc" bulimka" :P

Gość inteligentna technologia
Osoby inteligentne są zazwyczaj szczupłe, bo mózg "żywi się" glukozą i kiedy ktoś dużo go używa, natychmiast jest wyłapywana z krwi i nie odkłada się gdzie indziej. Poza tym osoby inteligentne mają lepsze zajęcia niż żarcie:O Bo to jest tragicznie nudne i marnuje się dużo czasu. W końcu osoby inteligentne są kreatywne i lubią gotować same, co zajmuje trochę czasu. Jedzenie dłużej powstaje niż jest spożywane, w dodatku jest zdrowsze niż wysoko przetworzona pasza. 🖐️

"Osoby inteligentne są zazwyczaj szczupłe, bo mózg "żywi się" glukozą i kiedy ktoś dużo go używa, natychmiast jest wyłapywana z krwi i nie odkłada się gdzie indziej" Człowiek się tyle lat biologii uczył i nie wiedział...

Gość prawdaz
Brak inteligencji oraz kupa kompleksow swiadczy o tym ze osoba z nadwaga uwaza sie za "kobieca" oraz nie umie pogodzic sie iz istnieja kobiety chude i inteligentne. Dobra bo autorka nie wytrzyma juz nerwowo a miala byc "marna prowokacja":P

Gość szczupłaaaaaaaaaaaa
czyli niespasiona i niechuda i madra

Gość inteligentna technologia
No to oczywiście żart, ale nie do końca. Mózg naprawdę odżywiany jest glukozą. I naprawdę kiedy się go używa- potrzeba jej więcej.

Gość oklahoma
a ja wybieram... inteligentna i chudą albo celibat:o i zebys sobie nie myslala - ty do zbyt inteligentnych nie nalezysz skoro zakladasz takie topiki:D :D

Gość podstępna łachudra
A ja jestem piękna, szczupła i inteligętna :D

Gość zona rumburaka
Zakladane przez Ciebie topiki swiadcza wlasnie o zakompleksieniu i braku inteligencji... Nie ma zadnych racjonalnych powodow zeby uroda przeszkadzala inteligencji i mam na to liczne dowody:)

Ja jestem szczupła i czy przez ten fakt można nazwać mnie mało inteligentną.... :/ stereotypy brrrrrrr

Ja jestem szczupła i czy przez ten fakt można nazwać mnie mało inteligentną.... :/ stereotypy brrrrrrr

Gość prawdaz
ona dobra juz wiemy :P wyluuzuj ;)

"inteligentna kobieta wie jak być szczupła i ładna..." dziękuję w imieniu inteligentnych, czyli też szczupłych i ładnych ;-)

cyt. inteligencja zazwyczaj nie idzie z "niebiansko piekna" uroda Czyzby? Wejdz do naszej firmy, zzieleniejesz z zazdrosci.

\"Czyzby? Wejdz do naszej firmy, zzieleniejesz z zazdrosci.\" to jeszcze daj namiary na tę waszą firmę

Wolimy chuda inteligentną :o A autorka widocznie nie dość, ze gruba, to jeszcze niemiłosiernie głupia:o