Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszeczka00018

brak okresu

Polecane posty

Witam. Mam problem ktory polega na tym ze juz 3 miesiace nie mam okresu .... ostatnio mialam go 26 kwietnia a dzis juz 7 sierpien .... nigdy nie mailam reguralnych miesiaczek byly tak srednio co 2 miesiace wiec spodziewalam sie go pod koniec czerwca lub poczatek lipca no ale nie pojawil sie .. wiec zapasalam sie do lekarza no ale jak wiadomo trzaba dlugo czekac i dopiero mam wizyty na koncu wrzesnia ... tez bardzo malo jem ale nie glodze sie bo troche by przydalo sie schudnac ... i dodam ze prawie caly czas mam bardzo duzo śluzu az cala bielizna jest mokra ... co mam poczac?? //

może mogłabyś wybrać się do lekarza, prywatnie i szybciej ? wiem, że to kosztuje, ale zdrowie jest bezcenne.

no to do lekarza...brak okresu to rzecz nienormalna wiec lepiej sprawdzic..moja kolezanka np przy braku okresu miala torbiel na jajniku .ktory potem, usuwali laparoskopijnie..wiec lepiej sprawdzic.,..

Brak okresu zdarza sie przy różnych schorzeniach zwianych z hormonami, między innymi przy tarczycy (napewno niedoczynności - sama mam ten problem) Więc może warto porobić jakieś badania i dowiedzieć się dlaczego nie masz okresu normalnie ?

Gość odchudzasz sie
??????

Gość odchudzasz sie
brak okresu moze byc spowodowany rowniez tym ze jesz mniej niz zwykle.bardzo ograniczylas spozywanie pokarmow? ja tak mkialam i nie mialam okresu przez 6 miesiecy:/

autorko..nikt Ci tutaj jednoznacznej odpowiedzi nie da...na to nie licz..ja np kiedys sie odchudzalam to tez mi zanikl okres...a kiedy po kilku latach znowu sie odchudzalam to wrecz przeciwnie ..organizmowi nie dostarzalam zelaza...i jeszcze bardziej mialam obfite okresy bo wtedy krew jest rzadsza..wiec ..tylko lekarz..ale nie konowal co tylko da zastrzyki w tylek na wywoalnie ale taki ktory sprawdzi przyczyne a nie bedzie usuwal objawy