Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tynka003

poród

Polecane posty

Gość tynka003

nie wiem kiedy mi sie zacznie mam termin na 12.08 i bóle pachwin nie moge wstac czasem i sie podnieśc przez to,bardzo obrzękniete mam nogi i rece ale nie wiem jak i kiedy to juz...;/

zacznie się dopiero wtedy jak będziesz miała skurcze. na początku to nie będą bolały a będą przypominały bóle tak jak przy @ z czasem się nasilą. jeśli będą regularne to do szpitala

Gość tynka003
no niby tak ale czy to moze być tak z dnia na dzień..??...bo ja bym bardzo chciała żeby bylo juz na 12.08 tak jak powiedział lekarz.A bardziej wiarygodny jest termin z ostatniej miesiaczki czy z badania usg?

oczywiście że tak. ja urodziłam w 37 tygodniu. najpierw zaczęły mi się sączyć wody a potem doszły skurcze i tak coraz mocniej i mocniej. teraz nie znasz dnia ani godziny.

Gość tynka003
czyli jak narazie nie mam sie co martwic,ze np.nie opuścił mi sie brzuch,nie suisiam co chwile( bo tak naprawde to nie chce mi sie czesto),bo tak to kazda z nas ma inaczej?? Bo tyle sie już naczytałam tego wszystkiego w necie i tych całych rad i wogóle jak rozpoznać,że już nie wiem co i jak;/

spokojnie. ile kobiet tyle ciąż i porodów. każda przechodzi to inaczej. i na pewno będziesz wiedziała że to to. ja też się bałam że tego nie rozpoznam ale po prostu nie idzie nie zauważyć. Życzę szybkiego porodu. Mi akurat się udało w 3h 20 min

Gość tynka003
a mialas w terminie takim jaki wyznaczył lekarz?..bo ja miałam 4 terminy na początku a teraz byłam w szpitalu i mam na 12 z usg..i nie wiem juz;/

Gość gonia 80
ja mam tez 4 terminy, pierwszy jutro, drugi 12, mam nadzieje ze szybciej niz pozniej, dac znac jak sie zacznie..

U mnie najbliżej zgodzi się ten z OM. Wg USG Lusia była przenoszona jakieś 11 dni.