Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o 2 kilo za malo

mój facet mnie nie docenia

Polecane posty

Gość o 2 kilo za malo

wszyscy mi to wokol mowia. a mnie szlag, bo to prawda. spotkalismy sie z jego kumplem. przyjechal z dziewczyna. glupia jak but. a ja? wyksztalcona, zadbana, z mieszkaniem, autem, ludzie mnie lubia, z poczuciem humoru, zaradna, pracowita, dobrze mi idzie w pracy ... i tylko moj facet ma mnie w dupie. zebym czasem nie poczula sie lepiej niz on. nie pamietam, kiedy moj facet pochwalil mnie za cos, powiedzial komplement. wystarcza mu, ze ma kobiete i juz. nie dociera do niego, ze potrzebuje czulosci. on woli popatrzec na inna, powiedziec cos pozytywnego o innej. koniec z tym. niech sobie znajdzie inna frajerke. jedna frajerka mowi dosc! dotarlo do mnie zbyt pozno

Gość tak samo jak Ty ale odwrotnie
U mnie jest taka sytuacja z dziewczyną... tzn już nie :o Nie potrafiła docenić moich starań o nią, sama z siebie rzadko coś dawała. Robiłem co mogłem aby jej dzień umilić, ale ona nie potrafiła zrobić dla mnie tego samego, przykro mi było i jest, że ona nie odwzajemniała tego samego.

Gość o 2 kilo za malo
zerwales? ja wymiekam, zerwe to.

Gość bababy
facet docenia swoja kobiete przez pierwszy miesiac a pozniej juz ma wszystko w dupie. taka prawda.

Gość tak samo jak Ty ale odwrotnie
Nie, nie zerwałem, ona to zrobiła. Cały czas miałem nadzieję, że w końcu w jakiś cudowny sposób zrozumie to i to doceni co dla niej robię. Myślałem, że może po prostu musi się w pewien sposób na mnie otworzyć, sam nie wiem; głupi byłem :]

Gość o 2 kilo za malo
a mnie wkurza moja glupota wiec zerwe bo juz sie ze mnie smiac zaczynaja i pukaja sie w czolo

racja, to nie facet dla ciebie... ja ze swoim jestem prawie 4 lata i non stop jestem doceniana, z resztą on też. Gdy trafisz na TĄ osobę, to sama się z resztą przekonasz.