Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red hot chili peppers

__śnią mi sie małe dzieci, co to znaczy?___

Polecane posty

w zeszłą noc śniło mi sie, ze moja siostra ma małe dziecko. Dziś w nocy śniło mi się, że urodziłam dziecko w domu. Co to znaczy?

Gość bardzo zle ogolnie klopoty

Gość renatkaaa
jak dziecko zdrowe i ładne to bardzo dobrze.

Gość mojej babce tuz przez smiercia
snily sie kilka razy dzieci ubrane na bialo

no nie wiem,z wyglądu przypomina Oleksego

Gość 30...stka
Znaczenie snu dziecko-dzieci.Niedojrzałość, infantylizm oraz skupienie się na sobie samym lub niedostatek lub zdradliwy projekt; Dla młodej kobiety - opuszczenie przez ukochanego; Gdy się śni dziewczynka - wróży przyszłą córkę lub też sprowadzi nieszczęście; Wesołe - radość i zdrowie; Małe - kłopoty; Zranione - potrzeba wyleczenia własnych ran emocjonalnych lub fizycznych; Własne - Szczęście; Więcej dzieci - spotka Cię jakaś szkoda; Bawiące się - będziesz miał dobrą żonę i szczęśliwą rodzinę lub miła niespodzianka; Śpiące - duża nieśmiałość; Raczkujące - życie zmusi Cię do podejmowania szybkich decyzji; Uczące się - oznaka szczęśliwych czasów; Karmić - niepowodzenia i rozczarowania; Dla żonatego mężczyzny - rozczarowanie lub śmierć ukochanej osoby; Karmić piersią - teraz nie ufaj znajomym lub ciężka choroba; Panna karmi piersią ciężka choroba; Zamężna karmi piersią - dziecko będzie słabe i chorowite; Płaczące - zapowiedź niewielkich zmartwień i kłopotów. Chore - straty finansowe w najbliższym czasie lub choroba w rodzinie; Własne umierające - wyzdrowienie; Zmarłe - zapowiedź wielu kłopotów i zmartwień

Gość te senniki to mozna o dupe
rozbic. wiekszosc rzeczy jest tam zmyslona

Gość savior on the
a mi sie sni czesto ze chodze do liceum lecz jestem w tym "sennym" liceum świadom ze ukończyłem studia ...które rzeczywiscie skończyłem wiec co taki sen moze oznaczac?

Gość zboczek i tyle

Gość śmierć 11
śniło mi się że spotkałam mojego męża po latach który miał dziecko z inną kobietą była to dziewczynka . śniły mi się też jajka które były małe i zepsutę . i moje dziec które miały brodę czarna i długą . co to znaczy ?.

Teoretycznie nie powinno sie wierzyć w sny... ale mi sie śniły dzieci kilka dobrych miesiećy i potem mój dziadek zmarł.. juz długo po fakcie sie dowiedziałam, że dzieci oznaczaja śmierć bliskiej osoby lub kłopoty.