Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusamarjjjjia

on mną rządzi

Polecane posty

Gość lusamarjjjjia

dzisiaj sobie przeanalizowałam dwa lata mojego związku..i doszłam do wniosku że w ciągu tych dwóch lat nie podjełam sama ani jednej decyzji.. szkołe..co dalej po licencjacie wybrał mi on wmawiając i udowadniając że to będzie najlepsze dla mnie wyiście,zgodziłam się mimo że nie byłam do końca pewna. weekendy odrganizuje on.Mam do niego przyjezdzac kiedy tylko tego chce i zostawać tak długo jak chce ciuchy,ich kolory a także fasoy it itd wybiera on bo najlepiej wie w czym mi dobrze krzyczy na mnie jak zapozno wracam.zauważyłąm że jak wyjde gdzies z kolezanką to się stresuje i jak coś się przeciągnie autentycznie boję się bo okreslonej porze mam już się pokazać na skypie jak się spoznie to się wydziera,obraza kaze do siebie rzyjezdzac i się tłumaczyć przyzwyczaiłam się że tak ma być..żyłąm tak zdnia na dzien tłumacząc się zrywająć przyjaznie z koleżankami których nie lubił..słuchając jego wszytskich rad wmawiajac sobie że ma racje i wszystko co powie jest dla mnie najlepsze...w ogóle zapomniałąm kim jestem dziś dopiero tak mnie naszły refleksje zaczelam analizować i jestem przerażona..On jest dobry obok tych ataków złosci kocha mnie jest czuły dba o mnie pomaga we wszystkim ale dotarło do mnie że zgubiłąm w tym wsyztskim gdzies swoje prawdziwe JA

Nie czytając tych wypocin, po samym temacie nalezy stwierdzić, że bardzo dobrze robi.

Gość A macie tak że...
ja mam odwrotnie :( ja nim rządzę, przeanalizowałam 3 lata swojego związku, jestem jak twój facet - też wszystko organizuje, a że jestem przekonywująca to efekty są takie, że zawsze wychodzi na moje... postaw się mu! jeżeli mój facet nie przejrzy na oczy, że został całkowicie zdominowany to nie wiem co będzie :(

Gość zgnijesz w tym związku
jest toksyczny ale takie zwiazki są bradzo trwałe..

Gość A macie tak że...
nie trwałe, tylko bluszczowate - niby chcesz odejść, ale trwasz, bo silniejszy partner cię emocjonalnie oplata ;)

dlatego ja od poczatku samego powiedzialam- RWONOWAGA i chocby nie wiem co tak ma byc. Dbam o to i o wszytskim staramy sie decydowac razem, przyzwyczail sie i Ty tez.. w ziwiazku trzeba czuc sie wolnym