Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5656567

Tarczyca, diagnoza- kto sie zna?

Polecane posty

Gość 5656567

Moja diagnoza to autoimmunologiczne zapalenie tarczycy.Czy to jest hashimoto?? Dodam ze TSH jest w normie ale blizej dolnej normy, czyli jakby wskazywalo blizej na nadczynnosci, a z tego co czytałam to hashimoto wiaze sie z niedoczynnoscia, czyli przy TSH podwyzszonym a nie nadczynnoscia...ft3 i ft4 mam w normie, blizej srodka wiec dobre, jedynie antyciala t-po podwyzszone nieznacznie czyli 57 przy normie do 34.Lekarz mi nie powiedzial a ja nie spytałam dokładniej o co chodzi :(

Tak to hashimoto ;/ ... google nie gryzie ;/ ... i prosze skoncz zakladac topiki na temat tej choroby ... bo robi to sie juz nudne ;/

Gość 5656567
Ale to mój pierwszy topik!! Nie zakładałam innych

Gość 5656567
serio

Gość 5656567
ale cos mi sie tu nie zgadza- sugerujesz mi hashimoto-czyli TSH powinnam miec podwyzszone, bo jak jest niskie TSH to niby jest nadczynnosci ale jak podwyzszone TPO to jest niedoczynnosc a ja mam w graniucach dolnej normy, wiec skłania sie raczej ku nadczynnosci,,,a hashimoto to chyba bardziej wiaze sie z niedoczynnoscia a nie nadczynnoscia,,,,to w koncu co ja mam???

Gość 5656567
bo jak jest niskie TSH to niby jest nadczynnosc(a ja własnie mam w granicach dolnej normy) , ale jak podwyzszone TPO to jest niedoczynnosc(i ja mam podwyzszone),... i co ja w koncu mam??????

Gość 5656567

Gość Wandzia pokaz tylek
chora glowe :o idz do lakarza