Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprim to za malo

DEPRESJA - I CO DALEJ ?

Polecane posty

Gość deprim to za malo

wkleiłam to na uczuciowy ale to chyba bardziej odpowiednie miejsce :) witam, wlascwie nie wiem od czego zacząć... podejrzewam u siebie depresję, moj smutek trwa już 7 miesięcy, i jest taki dziwny, mam wrażenie ze chce zostać na zawsze staram sie jak mogę : wychodzę do ludzi, uprawiam sport, dużo pracuje - ale wciaz jest we mnie ten smutek, moge rozpłakać sie na zawołanie..., nic nie cieszy postanowiłam sobie pomoc i iść do psychologa, ale nie wiem jak zacząć szukanie, moze być prywatny - nie wiem czy nie lepiej - nie wiem tez czy bede potrafiła z nim rozmawiać czuje sie jak zero , jestem tak bardzo zmeczona, ze wydaje mi sie ze kiedyś nie dam rady iść do pracy, czesto odczuwam lęk, przed niczym, po prostu Jest tu ktoś kto jest w trakcie leczenia, albo przeszedł je juz? jak znaleźliście psychologa? jak sobie pomóc? co mogę przeczytać? czy warto szukać pomocy ? znacie może dobrego psychologa zajmującego się tematyką depresji z trójmiasta??

Gość ja wyleczyłam się z depresji
:) trwała 3 lata i w dużym stopniu była wywołana chemią - a konkretniej - antydepresantami i benzodiazepiną Odstawianie zajęło mi pół roku, ale już po 3 miesiącach walki z uzależnieniem deprecha ustała :D no i praca, praca i jeszcze raz praca, jak najwięcej ruchu!!

Gość zapisz się na terapię grupową

Gość być może przyczyną
jest stres i nieodpowiedni styl życia. Zatem wejdź do t. "Stres" , "Hipokinezja" i wielu innych na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Być może psycholog/psychiatra będzie zbędny.Powodzenia, napisz e-mailem jak poszło.

Gość być może przyczyną
kup płytę CD z "Treningiem autogennym" Mironskiego i medytuj codziennie, doskonała rzecz.