Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Profil na randkach to zdrada?

Polecane posty

Gość noxxxman

Czy posiadanie profilu na portalu kojarzącym ludzi najczęściej towarzysko to zdrada? Z zaznaczeniem że szuka się co najwyżej przyjaźni. Nie odzywam się pierwszy na ogół do kobiet. Z góry wykluczam flirt albo zdradę poprzez kontakt fizyczny. Tematy seksu nie interesują mnie i nie rozmawiam wogóle na nie. Dziś znajoma mi powiedziała że to przecież zdrada? Ja tak nie uważam , to że w moim związku nie jest dobrze to wiem i założyłem profil żeby móc np z jakąś kobietą o tym pogadać. Nie uważam żebym zdradzał pod żadnym względem. Co sądzicie?

to pierwszy krok do zdrady jeśli jesteś z kimś i masz profil na portalu randkowym, to osoba, będąca z tobą ma prawo ci nie ufać. A jeśli brakuje zaufania w związku to po co w nim tkwić. W końcu miłość i zaufanie to podstawa.

Gość noxxxman
bo seks mnie nie interesuje w rozmowach a poza tym rozmowa o seksie to już w moim mniemaniu wkraczanie na teren intymny i jest na pograniczu zdrady . Rozmawiając o uczuciach , światopoglądzie nie mam takich wątpliwości.

Gość noxman brawo
Chciałabym mieć tak myślącego męzczyznę jak Ty. Gratuluję.

Gość noxman brawo
noxman pomyliłam sie sorry juz tak nie uwazam po przeczytaniu innej Twojej wypowiedzi na forum :)

wedlug mnie jednak nie do konca postepujesz fair. Portale randkowe z zasady sluza jednak nawiazywaniu znajomosci pomiedzy ludzmi stanu wolnego a jesli ty kogos masz a mimo to nawiazujesz znajomosc z innymi kobietami poprzez taki portal to jednak dajesz im zludna nadzieje. No i niech to odkryje twoja kobieta to nielatwo bedzie ci wytlumaczyc sie, ze to tylko od tak dla zabawy. Chcesz poznac nowych ludzi - idz na jakies forum tematyczne, gdzie dyskusje dotycza konkretnej tematyki a nie randkowania. tam wtedy znajdziesz ludzi tez juz zajetych ktorych twoj stan wolny czy zajety nie bedzie nikogo interesowal.

Gość noxxxman
W profilu zaznaczyłem, że jestem obecnie w związku więc nie jestem nie fair. Poszukuję póki co bratniej duszy jedynie bo w związku trudno mi ją znaleźć.

Ale kogo probujesz oszukac ? Siebie czy nas?? Bo jak nas- to nieskutecznie. Wiesz dobrze, ze masz nadzieje ze spotkasz jakas poczciwa pocieszycielke, z ktora wyladujesz w lozku. I tyle.

Gość Akyszka
no własnie....teraz nioe zakładasz zdrady..ale podswiadomie szukasz zabezpieczenia, kogos do kogo w razie czego bedziesz sie mógł zwrócic o pocoieszenie jesli cos w twoim związku sie posypie. Sam zaznaczyłes ze nie układa sie zbyt dobrze. Dlaczego nie pogadasz z znajomymi których juz masz tylko szukasz nowych(!kobiet!) w dodatku przez internet.

Gość noxxxman
zdradę już przerabiałem i naprawdę nie mam zamiaru do tego wracać, nie szukam pocieszenia, już z tego wyrosłem, nie mam ochoty na żaden przygodny seks - dawno przestało mnie to bawić a konkretnie w liceum.

Gość piszę co myślę
noxxxman: K U T A F O N przebiegły z Ciebie i tyle, wiesz o tym? Jak nie wiesz, to się dowiedziałeś właśnie. Nie lubię takich cwanych krętaczków jak Ty.

Gość noxxxman
Wytłumacz mi co w tym cfanego i pokręconego? Że milion razy próbowałem rozmawiać z moją dziewczyną poważnie o naszym związku, chiałem się dowiedzieć co o tym myśli, jak to widzi, czy chce coś robić z tym co jest nie tak, żeby mówiła mi co jej we mnie przeszkadza itd i odzew nikły albo żaden i w związku z tym jest do dupy!! Powiesz to zerwij, skończ to. Nie tak kurwa łatwo wymazać 8 lat wspólnego życia bo nadziej umiera ostatnia. Więc miotam się, rozmawiam z kobietami próbując zrozumieć co jest nie tak, co robiłem źle, konfrontuję różne punkty widzenia!

Gość lady in orange I
twierdzi, ze jestes fair bo zaznaczyłeś, że jestes w zwiazku - a Twoja kobieta wie o profilu? Wobec niej jestes fair? Zle się dzieje w związku dlatego szukasz Ninej kobiety na pogaduchy? Lepiej odrazu zerwij i zacznij kogos szukac zanim ZRANISZ JE OBIE!! p.s PRZESTAń MYśLEC TYLKO O SOBIE... osobiście myślę, że jestes załosny

noxxxman: co Ty mi tu wciskasz za pierdoły, czy masz mnie za głupią pierwszą naiwną?! Jak się chce naprawiać związek to się idzie do poradni psychologicznej, która się tym zajmuje, albo się gada z własną kobietą. No widzisz jaki Ty jesteś krętacz?

Gość mojamoja
randka to randka :) nie ważne czy w necie czy nie. Ty może nie szukasz flirtu ale inni tak. A facet to niestety facet.

Gość noxxxman
Rozmawiałem z nią wiele razy naprawdę ale bez efektu. Zresztą sami znawcy kurwa super uczciwi i bez zarzutów tu siedzą. Gdyby zrywanie było tak łatwe dawno bym to zrobił.

noxxxman nie pier*ol głupot, facet jesteś czy d*pa? Decyzji o rozstaniu podjąć nie umiesz, ale plecy sobie obstawić na portalu randkowym to już potrafisz??? Żałośni są tacy faceci... boją się zostać sami i jednocześnie szukają zabawy...

Gość noxxxman
Niczego się nie boję. Byłem już sam i nie przeraża mnie to wogóle. Mam po prostu nadzieję na zrozumienie tej sytuacji a moje rozmowy z przedstawicielkami płci przeciwnej mi w tym pomagają i naprawdę nie muszę sobie obstawiać pleców bo ze znalezieniem kobiety nie będę miał problemu. Muszę rozważyć wszystkie za i przeciw.