Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna noc letnia

nienajlepsze stosunki w pracy poradzcie cos

Polecane posty

Gość zimna noc letnia

czuje sie samotna w pracy nie mam kolezanek nie mam bratniej duszy jestem cicha i raczej spokojna a inni pewnie wola bardziej przebojowe osoby.

Gość zimna noc letnia
jasne

poszukaj kogoś podobnego charakterem do Ciebie, wtedy będzie Ci łatwiej. Ile czasu juz pracujesz?

Gość zimna noc letnia
Pracuje ok 10 miesiecy, sama jestem w swoim biurze a kogos podobnego nie znalazłam u mnie pracuje ok 50 osob jedna dziewczyna byla fajna ale chyba woli inne towarzystwo. Tak bym chciała miec jakas kolezanke :-(

Gość zimna noc letnia
no robie swoje ale praca to nie wszystko

czasem tak jest ,że te ciche i spokojne osoby są nie zauważone. Staraj się odzywać w towarzystwie, czasem poprosić kogoś o wyjaśnienie czegoś. Na jakim stanowislku pracujesz?

Gość zimna noc letnia
pracuje w informacji czasem pogadam z jakims pracownikiem glownie z dwoma panami ale ja bym chciała miec kolezankę

Gość zimna noc letnia
nie mam kolezanek nie musi byc z pracy ale gdzie mam kogos poznac jak nie miedzy ludzmi?

Gość powiem Ci ze Ci zazdroszcze
chcialabym, zeby u mnie tak bylo... U mnie niestety, pelna integracja. Obchodzenie wszystkich swiat, swiateczek, rocznic, ogladanie zdjec i innych, snucie opowiesci dziecinnych... Alienuje sie ile moge, ale meczy mnie to nachodzenie mnie :O

to znajdź koleżankę poza pracą bo jak zaczyna sie w robocie towarzystwo to kończy się praca, ja tam się całkowicie zdezintegrowałem z towarzystwem i jestem happy

Gość zimna noc letnia
Tez bym nie chciała nachodzenia chciałabym miec jedna kolezanke a dobrą , niedlugo wychodze za maz nie mam nawet z kim o tym pogadac siostra nie chce juz o moim slubie slyszec, mialam jedna zajomą ale jak poznałam faceta i dostałam prace to sie przestala do mnie odzywac. Napisze do niej smsa to cos odpisze ale sama nie ma incjatywy a sie prosic nie lubie

Gość zimna noc letnia
ciagle praca i praca chce z kims czasem tez pogadac pewnie moja wina nie mam ciekawej osobowosci :-(

to weź wyjdź sobie do klubu czy gdzieś jak chcesz koleżanki to i w necie znajdziesz jak masz jakieś zainteresowania to przez nie ale nie przesadzaj ze znajomościami w pracy bo potem będziesz tylko narzekać że nie możesz się nad robotą skupić bo co chwilę ci ktoś dupę pierdołami zawraca

jak to, to nie masz innych znajomych? Spoza pracy?? Nie uczylas sie nigdzie? Nie studiowalas?

nie ma nic gorszego jak opowiadac w pracy o prywatnych sprawach!! Niby wielkie kolezanki, a potem cala praca wie kto z kim ile razy i dlaczego :O

Gość zimna noc letnia
znajomi sa jacys ale to takie przelotne czesc co slychac no nie mam prawdziwej przyjaciołki miałam kiedys ale nasze drogi sie rozeszły

czyli norma odemnie dobra rada postaraj się żeby twój przyszłyu mąż był dla ciebie najlepszym przyjacielem a potem szukaj koleżanek

Gość zimna noc letnia
to jest moj najlepszy przyjaciel tylko chyba na niego moge liczyc ale brakuje mi czasem czegos innego gdzies na zakupy jechac z kolezanka itp

Gość zimna noc letnia
musze leciec, dziekuje wam za wypowiedzi jutro sie pojawie :-)

Gość zimna noc letnia
z dala to mam tylko smsmy piszemy bo tak daleko mieszkają