Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlota rybbbkkaaa

gdyby zlota rybka mogla spelnic wasze 3 zyczenia..podajcie jakie

Polecane posty

Gość yyy .. D
Zabrac wszystko wszystkim tak jak jan ie mam HAHAH

Gość olga10
1 uwolnić sie od faceta który mnie zranił i który jest moim mężem 2nie chce mieszkac z własnym wrogiem 3chciałabym być szcześliwą

Gość Tyle mam marzeń
1. Żeby rodzina się pogodziła i wszyscy byli szczęśliwi 2. Mieć kasę 3. Mieć zdrowe i szczęśliwe dzieci

1. zdrowie dla moich bliskich 2. wybrac wlasciwa droge w zyciu 3. prowadzic uczciwe szczesliwe zycie czego moge chciec ludzie umieraja z glodu , cierpia, ja jestem mloda i cale zycie przdemna chciala bym byc zawsze dobrym czlowiekiem i zeby moi bliscy byli zdrowi i szczesliwi

Gość pasztecik
1.zdrówko 1.pieniążki 3.jakaś przystojna mężczyzna:classic_cool:

Gość załamana--
1-cofnąć czas do grudnia 2005 2-cofnąć czas do grudnia 2005 3-cofnąć czas do grudnia 2005

Gość HAHASIA
1. oświecenie 2. oświecenie 3. oświecenie ❤️

Gość malinowa wrozka
1 dobrze platna praca :) 2 waga max 55kg bez jakiejkolwiek mozliwosci tycia :P 3 zdrowie

Gość HAHASIA
kiedys zaczełam myśleć, co by było, gdybym wygrała w lotto. okazalo się, że praktycznie wiekszość z tych rzeczy mogłabym osiagnąć sama bez pomocy wygranej :) na brak zdrowia tylko nie da sie nic poradzić... :(

Gość HAHASIA
wkurzona bardzo żona : to da sie zrobic ;) powiem Ci jak. po pierwsze szukasz wspólnika z kasą , szukasz działki z ujęciem wody, kupujesz, inwestujesz, kredyt z banku pod zastaw nieruchomości, szukasz dostawcy opakowań plastykowych, rozpoczynasz produkcję wody mineralnej, podpisujesz kontrakt na dostawę wody, najlepiej do sieci hipermarketów, kredyt zaczyna sie spłacać sam, w miedzyczasie zakupujesz linie do produkcji opakowań, uniezależniasz sie, sprzedajesz towar już we własnych opakowaniach, i wtedy dochodzisz do wniosku, ze własciwie to ten browar nie jest potrzebny, bo ta produkcja wody przynosi taki dochód, że masz zycie jak w madrycie :classic_cool: może być?

hasia :D :D :D ale widzisz ja juz tutaj ekipe zebralam , juz nawet mam prezesa i kazdemu obiecalam dozywotnio tyle browaru ile zdolaja wypic to jak ja im teraz powiem ze bede wode produkowac? :D :P

Gość HAHASIA
o cholerka , zawsze możesz im powiedziec : nikt wam tyle nie da ile ja wam moge obiecać!!! :classic_cool: :D:D:D

1.Wiedzieć czego chcę. 2.Zdobyć to czego chcę. 3.Utrzymać to co zdobędę. A w skrócie: chciałabym być szcześliwa i wiedzieć, że ci, których kocham też są szczęśliwi...

Gość ejbisi
To może lepiej wóde? ;)

1. zdrowie dla mnie i bliskich (łwłączając kota) 2. dozgonna miłość mojego faceta do mnie 3. szóstka w dobrą kumulację w totka

Gość Hancock
piekna i dominujaca dziewczyna ;P

Gość od dziś wolny
1. Życzyłbym sobie aby nikt niewinny nie cierpiał. 2. Życzyłbym sobie aby nikt nie był głodny. 3. Żeby złota rybka miała urlop i nie musiała spełniać życzeń.

Gość młoda 20estka
1.chciałabym żeby nikt z mojej rodziny nigdy nie zachorował na coś poważnego , nie miał wypadku ... 2.chciałabym się zakochać z wzajemnością i stworzyć związek :) 3.chciałabym być konsekwentna we wszystkim co robię :)

Gość magdalenna30
...żebyśmy się kochali z moim facetem (przyszłym mężem:))... ...żebyśmy byli zdrowi.... ...żebyśmy mieli dzidziusia...

Gość imoen
1. Nieśmiertelność 2. Wszechwiedza 3. Większe cycki

Gość thats not my name
1. żebym przestała myslec o jednym takim 2. zdrowie dla mojej rodziny 3. następne 3 życzenia

Gość nierytmiczna
1.Zejść z 60 do 52 kg 2. Koniec problemów z trądzikiem 3. Zdrowie dla całej mojej rodziny

Gość imoen
Słabe macie te życzenia... ja mogłabym w sumie zamiast cycków poprosić o wszechmoc, i sama sprawić, żeby mi urosły :D