Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoky_eyes

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość smoky_eyes

jestem w zwiazku ze swietnym facetem. wszytsko pieknie, ladnie, elegancko. ale jest jakies "ALE". moj mezczyzna dba o siebie:silownia, dieta chce byc w formie. oczywiscie wszytsko w garnicach rozsadku. wszytsko byloby ok gdyby nie to ze on zawsze powtarzal ze jego kobieta musi byc wysportowana, rzezba na brzuchu itp. a ja taka nie jestem. jestem szczupla ale gdzies cos tam mam. gdy mi mowi komplementy to czuje jakby to bylo nieszczere.....

Gość krolowa jest tylko jedna
a czy dużo cię będzie kosztowało, jesli wybierzesz się z nim na siłownię, albo od czasu do czasu wyskoczycie razem na jogging, basen? I jemu będzie miło, i Ty zrobisz coś i dla zdrowia, dla urody no i dla was.

pamietaj ze chodzi o tozebys podobala sie sobie, a nie robila cos dla niego na przekor wlasnej osobie....jezeli by mus ie to podobalo to by z toba niebyl...a ze komplementy sa nieszczere? to tylko twoja wyobraznia.....

Gość lo jezusicku
a myslisz,ze on jest z Toba z litosci? Jakbys mu sie nie podobala,to nie bylby z Toba. Ale mozesz z nim gdzies pociwczyc,bedzie mu milo.