Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loona_84

elektryczne szczoteczki do zebów- wasz wybór

Polecane posty

Zamierzam sie w taka zaopatrzyć ale nie wiem którą wybrać... Co polecicie i dlaczego taki wybór?

Gość klarysa j.
A ile chcesz wydać na taką szczoteczkę i dlaczego nie chcesz tradycyjnej?

Gość malgotanka
Ja tam od zawsze myję tradycyjną szczoteczką zęby i nie mam na co narzekać. Są utrzymane tak samo dobrze, tak więc w czym tkwi problem? Metoda wymiatania, częste zmiany szczoteczki, pasta ajona i po prostu dzięki temu wszystko wygląda ok.

Gość garmania
Elektryczna szczoteczka jest bardzo dobrym pomysłem, ale wcale nie w każdym przypadku. My mamy właśnie elektryczną szczoteczkę u nas - ale każdy ma inną pastę i np. ja przy ajonie widzę różnicę, ale już moja mama nie za bardzo - pasta musi być faktycznie w koncentracie, by można było z niej na dobre korzystać/

Gość kanta j.
Również myję tradycyjną szczoteczką i nigdy nie miałam problemów z czystością moich zębów. Wręcz przeciwnie, zawsze wyglądały one naprawdę ładnie i tak jest nadal. Elektryczne szczoteczki do zębów może i są dobre, ale ja nie jestem przekonana. Normalną szczoteczkę zmieniam co kilka miesięcy, do tego pasta ajona i mam to, czego oczekiwałam ;-)

Gość na logike raczej
najlepsze sa firmy ORAL( zadna kryptoreklama),ja kupilam za 350 zl na allegro( duzo taniej) nowka chyba do gabinetow dentystycznych,ma rozne poziomy czyszczenia i fajna taka elekrtoniczna buzke,i dopoki nie dokonczysz programu buzka nie przestaje sie swiecic,czysci zeby REWELACYJNIE polecam( sa rowniez tansze ORAL) ale ta to rewelka oczywiscie w sklepie kosztuje duzo drozej,poprzednia mialam 7 lat wiec w ogolnym rozrachunku sie oplaca

Gość na logike raczej
manualna nigdy tak zebow nie wyczyscisz,ja tez dopoki nie mialam dobrej elektronicznej tak uwazalam a teraz rewelka zeby jak z reklamy i rzeczywiscie przejedziesz jezykiem nie czuc nigdzie doslownie cienia osadu

Gość na logike raczej
glowki wymieniam co trzy miesiace mniej wiecej( te niebieskie wloski blakna) wtedy to sygnal ze glowke nalezy wymienic

Gość przestań reklamować tą pastę
cóż za piękna i nierzucająca się w oczy reklama zasranej ajony!! Ciekawe tylko czy ta sama osoba pisze pod różnymi nickami czy zatrudnili większą ilość... DNO!!!

Gość kalimerka k.
Zamiast pisać brednie napisz coś konkretnego w temacie. A jeśli nie masz nic do powiedzenia do zamilcz, bo to co piszesz to jakieś dno. Obudź się człowieku i przestań spamować.