Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kolczyk w jezyku

Polecane posty

pare dni temu zrobilam sobie kolczyka w jezyku moj chlopak powiedzial mi ze nie bd sie ze mna calowac przez to bo zwymiotuje i kazal mi go wyciagnac;] co mam robic;] z jakiej racji mam wyciagac jak ja mu np nie mowie co moze zalozyc a co nie;]

Gość basiunka
hej, wiesz przykwasil troszke z tymi wymiotami.. :/ moze nie calujciesie jeszcze bo skoro mowisz ze kilka DNI temu mialas robiony kolczyk.. ja goilam sie tydzien albo i wiecej poki zeszla opuchlizna i jakas maz przestala wylywac z jezyka. jak sie zagoi porzadnie (z miesiac) zmien kolczyk na inny, np bioflex (niemetal, niestuka) albo silikonowy (kolczatka-zwieksza doznania). a noz widelec ktorys mu podpasuje, moze to kwestia czasu;)

dzieki za rade:) oby to bylo kwestia czasu;d

Gość kasand
a na penisie mam

o nie uwierzycie wlasnie ze mna zerwal o tego kolczyka powiedzial on albo kolczyk yy;/ ja powiedizlam ze bd go scicgac jak bd sie z nim widywac a on ze nie ;/ y i jeszcze sie klocic ze kolczyka wybralam masakra;/

Gość ehhhhh
a tak z ciekawosci po co se kawal blachy w jezyk wkladac, odstawic alkohol na tydzien, znosic ten bol he? i jeszcze za to placic i cieszyc sie z tego? ja to chyba nie czaje ludzi...

Gość Domiiiiiiiiiiiii
ja też zrobiłam sobie kolczyka w języku i mój chłopak stwierdził,że albo on,albo kolczyk . Oczywiście powiedziałam mu,że nie zrezygnuje z kolczyka . I taki był koniec. Moim zdaniem,gdyby chłopak Cię naprawdę kochał,to nie przeszkadzałby mu jakiś głupi kolczyk . -_-

Gość gość
Ja sobie zrobilam na dole i to mojemu nie przeszkadza. :)

Gość gość
Piza z kolczykim to cudo

Gość gość
Teraz przynajmniej dochodze.