Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtarara

Doradzcie jakis dobry podklad please.

Polecane posty

Gość eloo
polecam maybelline dream matte mousse jest swietny:)lekki ii wogole sie nie swieci:)super:)kosztuje 32zl

Lirene City Matt - nie pamietam ile kosztuje, ale nie jest to droga rzecz (ok 20 zł chyba), mi osobiście bardzo służy. Ładnie się rozsmarowuje (poprzedni innej firmy zostawiał straszne smugi i długo trzeba było je rozcierać), wygląda naturalnie i ładnie matuje.

Dla mnie istniją 2 idealne Dior Diorskin (ale to niesamowity wydatek), max factor Age renew- jest niby dla kobiet dojrzałych ale dla mnie sie sprawdza. Nie używaj L\'oreal- true Match czy coś takiego bo to jest tragedia

Gość a ja polecam
liren cena ok 17 zl naprawde super jest

Gość ekokoo
tez slyszalam o tym z lirene ze jest super, i jeszcze jakis manhatan

Też podpisuje się pod tym że Lirene są ok :D sama używam :)

Gość larousse
max factor lasting perfomance ,dla mnie super

Tylko lancome teint idole, ultra cienki, fajnie kryje, trzyma się cały dzień. wydatek rzędu 170 zł, ale w przeliczeniu na rok to nie jest dużo. Bardzo wydajny, wystarczy kropelka.

Gość podkladowa
maybalinne amfitone ja uzywam nr 17 super lekki niedrogi nie tworzy maski ladnie wygladza twarz swierzy:)

Podkłady z wyżej wymienionej firmy, której nazwy nie napiszę, gdyż uważam ją za beznadzieją, są ok... Gdy masz super zdrową, gładką skórę. Inaczej nie tylko będzie maska, ale zaskórniki i cała masa innych następstw. I nikt mi nie wmówi, że nie tworzy efektu maski. Jeżeli kryje, to z tej półki każdy będzie widoczny.

Max Factor Lasting Performance najlepszy podkład, jaki kiedykolwiek miałam- kryje niedoskonałości, nie wychodzą po nim żadne niespodzianki, matuje i długo sie utrzymuje. Co do Maybelline Affinitone, to tragedia, nie polecam, na mojej twarzy nie wyglądał naturalnie, do tego cała się świeciła, najgorszy zakup roku!

Gość cytrna wawa
bardzo lubię Clinique superbalanced makeup (w szklanym szłoiczku), ale jest stosunkowo drogi ostatnio kupiłam na próbę Lirene City Matt - jest tani jak barszcz i fantastycznie się sprawdza, polecam

a ja bardzo lubie true match L'oreala......ladnie wygladza skore...absolutnie nie ma sie po nim maski...nie matuje ale ja jakos tego noe potrzebuje... moim faworytem jest dermablend Vichy...bardzo wydajny ..genialnie kryje ale jest dosc ciezki dlatego na lato czy wiosne odpada...... ale swietnie zastepuje go l;oreal infaible czy jakos tak:P swietnie kryje dlugo sie trzyma:)