Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraknie456

jakie są objawy

Polecane posty

Gość fraknie456

przy wyrostku robaczkowym? zawsze są wyioty, biegunka goączka?

Gość to są prędzej
objawy grypy jelitowej lub żołądkowej, ale nie jestem lekarzem. Pewny objaw wyrostka: przykładasz dłoń do brzucha - z prawej strony - i nic nie czujesz. Odrywasz dłoń - i czujesz ból.

Gość fraknie456
no to przykladam... i boli... jak puszczam to nie... ogólnie mam prblemy z żołądkiem... byłam w szpitalu ale na usg nic nie wykryli... a przecieżby wyszło prawda? bylam w środę, miałam się dziś zgłosić jak dalej bedzie mnie bolał brzuch... ale dziś już się lepiej czuje... nie boli mnie tak jak wczoraj przy chodzeniu... żyje nadzieją że to nic groźnego bo kłuje mnie w ku=ilku msc w brzuchu... a w pon wyjeżdżam...

Gość to są prędzej
to na pewno nie wyrostek, no ale nie jestem wyrocznią - żeby potem nie było na mnie! :-) Teraz panuje właśnie grypa jelitowa - też to mam, niestety. Poczekaj do jutra - jak będzie gorzej, no to lekarz się kłania. Myślę, że przejdzie - ja też mam różne problemy z układem pokarmowym i ciągle coś mnie tam boli - już się nie przejmuję.

Gość fraknie456
a jakie mialas objawy tej grypy? no właśnie ja mam nie tylko ból po prawej stronie... a jak już jest to chwilke kłuje i tyle... na szczęście... niestety nie dam rady się wypróżnić;/ mam chyba zatwardzenie. Jak byłam w łaziece to na siłe próbowałam i później cały brzuch mnie bolał;/ czytałam że objawem jest to jak się zgina prawą nogę... wtedy raz boli a raz nie... już sama nie wiem... ale gdyby to był wyrostek to wyszłoby na tym USG no nie? ps. na pewno jest lepiej bo w 1 (wtorek) dzień nie mogłam się ruszać a dziś już noralnie chodze...

Gość to są prędzej
"zginanie nogi" nie jest w 100% pewnym miernikiem skoro ci lepiej - to nie jest wyrostek, bo przy nim jest tylko gorzej na USG nie musi wyjść, prędzej na rtg, gorączki nie musi być, przy grypie jelitowej występuje biegunka - więc to też nie to - kurcze, może specjalizację z gastrologii zrobię! Myślę, że nic ci nie będzie w najbliższym czasie - a potem na bieżąco monitiruj swój stan zdrowia. Pozdrawiam!

Gość fraknie456
dziękuję Ci:)