Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksss32l.

Płacze za dziewczyną a ona jest nie wzruszona

Polecane posty

Gość Aleksss32l.

Zycie szybko upływa ja sie zakochałem po raz pierwszy tak abrdzo ale speirdoliłem sprawe bo koledzy byli wazniejsi teraz cierpie jak zerwałą

Gość pierwszy raz i masz 32 lata
?:classic_cool:

Gość ofe rma
32 lata masz i płaczesz?? :D

Gość ojej to słodkie
;)

Gość z serca radzę
a jak się ma 32 lata to się nie czuje?

Gość lady in orange I
a ja cierpie bo mój (juz ex) luby wybiera kolegów, a przecież to ja jestem przy nim zawsze kiedy mnie potrzebuje

Gość ale podobno po 30tce
ludzie są calkowicie przesiąknięci cynizmem.:classic_cool:

Gość ofe rma
jak się ma 32 lata to sie nie płacze.

Gość fen
oferma -nie, 32 letni faceci nie placza, co ja mowie, faceci w ogole nie placza

Płaczesz? :o Nie dziwne, ze dziewczyna ma cie w dupie. Cioty tak właśnie kończą :o

Gość z serca radzę
otóż młodzieży i tu Was zaskoczę: ja mam 42 lata, wydaje mi się, że nie jestem przesiąknięta cynizmem i wprawdzie bardzo rzadko, ale z waznych powodów płaczę. Surprise? Poza tym, może napisał "płacze" nie w dosłownym sensie, ka pe wu? Dajmy się wyupowiedzieć autorowi.

Gość ofe rma
no sorry, ale jak 32 letni facio płacze bo go panna nie chce to jednak jest "ciotą". powinien się przez te lata nauczyć że nie ma tak dobrze żeby go każda która mu się spodoba chciała. co on jest, ronaldo żeby płakał jak mu się coś nie uda?

Gość taaa każdy facet zgrywa
twardziela, a na osobności jak nikt nie widzi beczy wiec darujcie sobie takie teksty.

Gość Aleksss32l
Kurwa mać pierwszy raz płacze za dziewczyna dlatego mi wstyd jak huj

Gość ofe rma
bo jakby był ronaldo to by go chciała.

Gość Aleksss32l
byłem z nia 2 lata wiec mi zlaezało wtyd mi jak skurwysyn że w ogóle sie zakochałem

Cześć Ronaldo :classic_cool: nasz Romeo wrócił. Słuchaj no, no dobrze że sobie poryczałeś. A teraz się zastanów, czy sprawa jest do naprawienia, chłopaku, otrzyj łzy i spróbuj zawalczyć. Może rzeczywiście coś zakumałeś?

Gość Aleksss32l
Nie płakałem(phhhu) az mi nawet pisanie tego słowa nie przychodzi łatwo i nikt mnie nigdy nie widział w takiej sytuacji

Gość Aleksss32l
Wstyd mi sie przyznac do tego że kocham kurwa mac nigdy jej nie poweidziałem tego słowa a teraz becze jak skurwysyn

Gość a po kiego
ci to bylo:D koledzy nie sa najwazniejsi. gowniarze probuja udowodnic, ze jest inaczej.:classic_cool: potem chujowo na tym wychodza:D

Gość no i wlasnie
nie potraficie faceci mówic otwarcie o swoich uczuciach wiec wychodzi jak wychodzi.

jak to pierwszy raz, to normalnej jest twoje zachowanie, nastapne beda lżejsze :)

Nie no, momet, Aleksss. Moje pytanie brzmi: czy TA SPRAWA jest do odzyskania? Bo jak się kogoś pokocha, to szkoda tak to zostawić, olać. Może czas na jakąś akcję? Może warto się przyznać: Kochanie, byłem głupim fiutem, coś zrozumiałem, czy mi wybaczysz? Wbrew pozorom to najbardziej dojrzałe co można w takiej sytuacji zrobić, i cholernie trudne.

Gardze takimi ciotami jak ty :o Poczyta sobie "Cierpienia młodego Wertera" Goethego i pójdź jego śladami :o

Gość ofe rma
e tam trudne. skamleć to byle miernota potrafi. to niektóre kobiety są przekonane że upokorzenie mężczyzny jest dowodem miłości. to jest strasznie głupie moim zdaniem. bo jeżeli facet nie ma dość jaj i honoru żeby nie skamleć to nie będzie miał dość jaj i honoru żeby kłamać, zdradzać i w ogóle robić rozmaite brzydkie rzeczy niegodne mężczyzny. godne natomiast skamlącego bezjajca dla którego istnieje tylko kryterium tego co może zyskać/stracić a honor i uczciwość są zbędnym balastem. no ale każdy dostaje od życia to na co zasługuje.

Wy to jakieś smarkacze jesteście, nigdy nie czuliście czy co? Zgrywacie takich silnych a ja jak Was czytam, to mi żal dupę ściska od tego Waszego udawania, kurde. Chyba jeśli chodzi o życie uczuciowe, to w rozwoju stanęliście gdzies na poziomie 14 latka ...

Gość ofe rma
ale naprawdę da się wyskamleć miłość? to jest oznaka "dorosłości"? nie wiem, nie znam się ale wydaje mi się to co najmniej dziwne.