Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miamibeach3

KOGO CZASEM ROZBAWIA KAFETERIA TAK, ZE ZAPOMINA O SWOICH PROBLEMACH?

Polecane posty

jak mam czasami jazde ze cos ze mna nie tak to czytam sobie tytuły topików i od razu mi lepiej - tu sa rzeczy na które nigdy bym nie wpadła

Gość Miamibeach3
szczera, a jak on poznał te dziewcze? Bo nie chce czytac tylu stron :D Ale dobry ten topik , znow sie usmialam.

Gość Miamibeach3
dawajcie linki:D:D:D Posmiejmy sie razem

nie no super chłopak miał dar naprawde swietnie pisał a co do tej dziewczyny to wiem tyle, ze nick jej zwykła dziewucha i poznali sie na tym topiku i on był z łodzi ona była z okolic i co zaczeli sie spotykac i cos tam się wywiązało ale oni juz nie chceli pisac o tym kocham zycie przestał pisac i niesety topik sie urwał bo w sumie jego wpisy były najwazniejsze

cytat:::::: kocham zycie prawdziwy witam wszystkich tu sie dzieja dziwne rzeczy, zwlaszcza zabawy TQM i jego kolegi są zenujace, z jednej jak i drugiej strony, ale nie wnikam, jednak fałsz potrafie rozpoznac... to tyle a tak w ogole bylem dzis na dzialce - jednak jestem sierotą Kopałem piłke, wywrociłem sie i upadłem na nadgarstek... BOLI ale mniejsza z bolem fizycznym, bardziej boli to ze jestem ciamajda.... Zauwazyłem ze nie "czuje" w pełni swojego ciała, moje ruchy maja koordynacje jak u uczącego sie chodzic dziecka (z charakterystycznymi wyciagnietymi przed siebie rękoma które pozwalają dziecku bezpiecznie wyhamować na nodze rodzica). Mniej wiecej tak własnie sie poruszam. Niestety, skoro w 23 lata nie udało mi sie nauczyc dobrze chodzic, to jakim niby cudem mam uprawiac jakis sport? Gdy ide ulicą mam dwa wyjscia by sie nie przewrocic - albo ide powoli stawiajac "bocianie", zamaszyste kroki, pozwalajace mi zabezpieczyc sie przed nierownosciami chodnika, i dzieki temu moge miec głowe uniesiona (i wtedy np patrzec w oczy mijających mnie dziewcząt ) albo spuszczam głowe w dół i wowczas obserwując chodnik moge nieco przyspieszyc kroku. Wtedy zamiast patrzec w oczy kobiet liczę sobie płyty chodnikowe - podobno inteligentni ludzie sie nie nudzą Jednak chcialbym kiedys tak normalne isc. Isc bez myslenia ze ide i musze stawiac krok za krokiem. Jakby powiedzial trener Tajner "brak mi automatyzmu" i to jest prawda.... powiedzcie....ma ktos tak?

pamieta ktos z was czasy drazy z biedronki i czapki z bobra na kafe? bo wtedy byłu kupe przezabawnych tematów ale zadnego sobie przypomniec nie moge

Gość Miamibeach3
hahah, on wymiata, poddaje sie:P

Gość jsdhdueje
mnie! zapominam o zyciu.

Gość jsdhdueje
dajcie linki