Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaww

jestem taka samotna...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaww

niby kolezanki myśla że nie mam z tym problemu żeby zagłuszyc to uczucie...lize sie na imprezach z kim popadnie...sypiam z facetami których nie znam ale otem jak dzwonią...wiem że to hipokryzja ale nie odbieram bo mysle sobie "co to za koles który tak szybko idzie do łózka zreszta sama tez wstydze sie swojego zachowania dlatego nie tworze w ogole trwałych relacji tylko takie.z mało kim sie dobrze dogaduje..zakochuje się z reguły w mezczyznach nie do zdobycia(starszych zonatych)boje się wchodzić w trwałe zwiazki nie wiem czego ale czuje jakis irracjonalny lek nie otrafie nawiazać innego kontaktu mimimo że bardzo bym chciała...

Gość aaaaaaaaww
nie jestem...nie wiem dlaczego to robie..chyba chce udowodnic samej sobie że wszystko jest okey że jestem szczesliwa że moge robić co chce i jest mi z tym dobrze ale nie jest:(

Gość bosheee jaka ty jestes
załosna:O

poszukaj na nastepnej imprezie takiego który ci niebedzie chciał łapać za dupe od razu, nie wpakuje jezyka w usta. i wtedy moze cos ukrecisz lepszego....

Gość pewnie relacje z ojcem
były kiepskie?:o

Gość udaj się z tym problemem
do psychologa dobrze,że widzisz ,że coś jest nie tak..

Gość kolejna dzifka się
tłumaczy:O

Gość aaaaaaaaww
dzieki za wsparcie i za rozmowe:O nie ma jak to płytkie myślenie..nie zawsze wszytsko jest albo białe albo czarne..:O NARA

Gość talk_to_me
no nie zawsze wszystko takie jest.... sama widzisz, ze to co robisz jest zle, wiec przestan to robic, zrob cos co bedzie dla ciebie dobre, bo to co robilas do tej pory napewno takie nie jest:) kurde poczułam sie jak ksiądz :P