Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh my god..........

Boże nie wiem co robić-mieszkanie i praca

Polecane posty

Gość oh my god..........

Miałam wyjechać z koleżanką do Łodzi,mamy już znalezione mieszkanie,chyba tanie bo po 600 zl,ale problem w tym,że ona już tam jest od paru dni (ja nie miałam gdzie się zatrzymać) i już znalazła sobie pracę.Ja nie chcę tam pracować gdzie ona i boję się,że podpiszę umowę o mieszkanie a nie znajdę pracy albo źle płatną,a muszę zdecydować do jutra bo weźmie je ktoś inny :( Nie wiem co robić

Gość polecam mondziaka
Nie ma juz takiego bezrobocia, trzeba sie postarac, zeby nie znalezc zadnej pracy...

Gość oh my god.........
jestem piekna,moze by zajac sie najstarszym zawodem swiata,co wy na to?

Gość oh my god..........
Ale z moim wykształceniem (średnie) nie wiem czy znajdę dobrze płatną pracę,moja kumpela ma podobno zarabać 2 tysące,ale to głupia praca,ja sie do niej nie nadaje i w sumie nie wiem czy jest pewna

Gość bitsy
no ale na poczatek to nawet wystarczy zebys ten 1000 zarobiła a to nie takie trudne, poza tym moglabys poszukac jakiejs dodatkowej pracy zeby sobie jeszcze pare zł dorobic, np na promocjach w jakims markecie

Gość bierz mieszkanie
dzis znalezc dobre mieszkanie jest trudniej jak prace.. jak bedizes zmiec gdzie mieszkac to reszta sie ułoży.

Gość oh my god..........
No ale właściwie to na jaką pracę ja mogę liczyć?Nie chce być hostessą,nie nadaję sie do tego :(

Gość oh my god..........
No właśne wyższe niż np hostessa,nie mam ochoty zaczepiać ludzi kretyńskimi tekstami i sztucznie sie uśmiechać.Marzy mi się jakaś praca biurowa,ale do tego chyba trzeba mieć wyższe wykształcenie

Gość polecam mondziaka
Praca biurowa nie polega na siedzeniu za biurkiem, mając wyższe wykształcenie. Co KONKRETNIE potrafisz? Odpowiedz sobie na to pytanie i wtedy szukaj.

z tym roznie bywa, wielu pracowników biur nie ma wyższego ale oczywiscie ich praca jest najslabiej platna i najmniej rozwojowa:o najlepsza chyba rada dla Ciebie to zaczep sie gdziekolwiek zeby sie tylko utrzymac i pomysl nad jakimis studiami zaocznymi zeby chociaz licencjat zrobic

dasz rade, w łodzi jest juz w miare okej, jak koleznka znalazła prace, to ty nie znajdziesz ? :) a co, gorsza jestes :p

Gość oh my god..........
Mam zamiar iść na studia w przyszłym roku.Właściwiie na razie nie musi to być nic ambitnego,byle nieźle płatne i nie hostessowanie

Gość oh my god..........
No gorsza jestem od koleżanki, ona ma ogromną łatwość nawiązywana kontaktów,a to z kolei jest moją słabą stroną.Poza tym nigdy nawet nie byłam w Łodzi,chyba tam zginę sama

stara jak ty odrazu marzysz o racy biurowej to powodzenia zdobądź napoczatek jakiekolwiek doświadczenie moze na staz sie gdzieś zaczep a co studiowac bedziesz??

oj, w łodiz nie jest łatwo sie zgubic, serio dasz rade, najwyżej wrócisz z powrotem ! ale wątpie w to. a gdzie chciałabyś studiować ?

Gość oh my god..........
Mam zamar studiować na UJ,chyba że bardzo m sie spodoba w Łodzi to pójdę na jakieś zaoczne tylko sama nie wiem na jakie. Nie za bardzo będę mogła wrócć jak m coś ne wyjdze,bo przecież umowę o wynajem podpisuje sie chyba na rok,zresztą na zadupiu gdzie mieszkam nie mam żadnych perspektyw

Gość oh my god..........
Uiwelbiam robić lody z połykiem. Może w tej branży coś sie znajdzie?

Gość oh my god..........
No ale tu mam koleżankę,duuużo bliżej do domu no jest taniej niż w Krakowie. A czy Łódź jest ładna?

Gość oh my god..........
No a poza tym w Łodzi mieszka mój alfons ;)

łódż jest bardzo ładna, ale nie pytaj o to lodzian, bo nie patrzymy na kamieniczki najczesciej, tylko brniemy przed siebie ogolnie jest szara, jak kazde miasto z blokowiskami, ale jest mnóstwo smaczków, jak w kazdym miescie :) ja tam ja lubię bardzo :):)

Gość oh my god..........
nie mam górnej jedynki, czy przegrałam? czy będzie to problem podczas robienia OZP?

hehe czy Łódź jest ładna jako ze mieszkam tu już 22 lata opowiem, ze Łódź jest jednym z brzydszych miast jest szara brudna zaniedbanna...jak dla mnie tragedia im jestem starsza tym czesciej to dostrzegam a co do fajnych miejsc to No dobra, jasne, że Piotrkowska, Pałac Poznańskiego, Manufaktura, Cmentarz Żydowski ,Ksiezy młyn łódź jest miatem secesji jest wilele ieknych kamienic ale niestety wiekszość jest nieodrestaurowana obecnie najbardziej podoba mi sie manufaktura:D

Gość oh my god..........
I ja właśnie będę mieszkać w takim szarym blokowisku :( Nie wiem jak się przyzwyczaję po własnym domu z ogrodem :(

Gość oh my god..........
Dziewczyna,teraz mnie załamałaś,aż odechciało mi sie całego tego wyjazdu 😭

Gość oh my god..........
Oj co ja zrobie panienka z domku z ogródkiem w tym szarym blokowisku. Czemu tatuś mi wyksztalcenia nie kupil? łeeeeeeeeee