Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackJustine

Chłopak ogląda gołe babki w moim kompie!!!

Polecane posty

Gość blackJustine

Witam! Czekam na wasze opinie bo nie wiem co mysleć o tym. Po ostatniej wizycie mojego chłopaka sprawdziłam z ciekawości historię stron na jakie wchodził( chciał skorzystać z netu to mu naturalnie pozwolilam). Ku mojemu zdumieniu(i wnerwieniu:/) okazało sie, ze obok adresów stron o wojsku i innych tematyk które go interesują widnieją stronki typu kaczuszki.pl i kilka innych z rozwalonymi w pozie ginekologicznej kobietami :/ Niby faceci to robią czasem, ale poczułam się dziwnie, gdy stwierdzilam , ze oglądal takie strony jak tylko na chwilę wyszlam z pokoju. Robić mu za to dym czy odpuścić? Nie chcę wyjść na jakąś awanturnicę, ale przykro mi gdy ogląda ukradkiem nagie babki gdy wpada z wizytą do mnie(!!!!)Prosze o opinie i porady....Dodam że jesteśmy ze sobą od 3 lat , nie mieszkamy razem, w łózku jest nam dobrze, on ma 25 lat ja rok mniej.

porozmawiaj spokojnie. Awantury w tym przypadku nic nie dadzą bo to delikatna sfera.

Gość OGLADAJ RAZEM Z NIM

Gość reniaaaaaaaaa
nie rób afery.To tylko facet.Nie sobie poogląda.

Gość fajnie masz
dołącz do niego

Gość blackJustine
Ale powiem mu chociaż że przykro mi jak to robi gdy przyjeżdza, bo jest tylko kilka godzin, a spoglada na te p***dy zamiast na mnie.A wasze chłopy tez ogladają babki w necie?

Gość blackJustine
A i ogładaliśmy kiedys kilka razy wspólnie, było ok, ale teraz jakos mnie wkur***ł tym.

Jeśli tego nie tolerujesz to powiedz mu, że nie życzysz sobie by z twojego komputera oglądał gołe babki. Jak chce to niech włazi tam ze swojego. Przynajmniej zawirusuje swój komputer a nie twój :-P