Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu555k555

rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONA ma celulit!!!!!!!!!!!!!!a ma tyłek i nogi jak bogini!

Polecane posty

Gość ehhhhh
ej no porazka, i jeszcze to na pokaz daje, by schowala kiedy cala Polska na nia patrzy....:/

Gość mijkfg
masakra

Gość tyjutjytyjtyj
no to co.. kazda dziewczyna prawie ma.. bylam w tym roku 2 tygodnie nad morzem.. wszystkiue chodza w spodenkach spodniczkach .. moze tylko jedna dziewczyna jaka widzialam nie miala cellulitu... wszystkie mialy poczawszy od 14 latek

Gość cellulit ma ponad
80% kobiet! i dotyka zarówno te grubsze jak i szczupłe wiec nie udawajcie takich zbulwersowanych.:o

Gość jdsjadjdddd
więcej niż połowa ma cellulit, z tym,że ona jest sławna a ty nie.

Gość tyjutjytyjtyj
no to co ze slawna..... a co to ona jedna slawna ma cellulit....???

Gość ehhhhh
chodzi ot o zeby sie nie obnosic z niedoskonalosciami, nie kazdy chce na to patrzec, zawsze mozna sie modnie ubrac idt ale tak zeby nie bylo widac dupska pomarszczonego

Gość tyjutjytyjtyj
no ale kto powiedzial ze ona sie obnosi?? to wsibscy robia jej takie zdjecia... a nie jedna dziewczyna na ulicy chodzi i pokazuje swoje "pomarszczone dupsko" .. dlaczego jeszcze zyjemy w takim kraju.. ludzie jezlei ktos ma ochote to niech chodzi jak chce i pokazuje co chce... nie chcesz na to patrzec?? nikt cie nie zmusza.. nie patrz

Gość ehhhhh
ktos tu jest w bojowym nastroju...jak nie patrzec?... idziesz ulica i z kazdej sttrony oblegaja Cie kobiety czy faceci ktorzy maja jakis problem z wygladem i jeszcze to pokazuja publicznie, to co ja mam z zamknietymi oczami chodzic teraz, bo oni maja prawo pokazywac swoje mankamenty,...?? a gdzie tu wyczucie smaku? poza tym bronisz laski ktora widzac Ciebie pewnie znalazla by w twoim wygladzie w chuj niedociagniec i mialaby Cie gdzies...

Gość a co brzydzi cie to
to sobie wydrukuj 20 zdjec cellulitisu i patrz az sie porzygasz to taka terapia wstrząsowa, coz nie kazdy jest idealny

Gość ehhhhh
z ust mi to wyjelas, nie lubie patrzec na cellulit u kobiet,, skoro ona moze miec prawo do swobodnego pokazywania zmarszczek na dupie to ja mam prawo do krytykowania tego, a ty mozesz krytykowac mnie i wszystko jest ok:) wyzywac sie nie bede ale cos czuje ze jeszcze troche i poleca pieerwsze dosadne slowa...

Gość ehhhhh
...nie z mojej strony

Gość ehhhhh
jak grochem w sciane.... a czy ja mowie ze wszyscy sa cudowni wiotcy i powabni maja jedrna skore i duze biusta i penisy, ale to nie powod zeby to pokazywac, skoro jestes taka wyrozumiala/wyrozumialy to jaka jest twoja reakcja gdy ktos na widoku dlubie w nosie albo grzebie w dupie jajach cipie, czy robi cos rownie obrzydliwego?? tak zapewne sie odwracasz ale to co widzisz przez ulamek sekundy tez poraza, a ja juz tak skonstruowana jestem ze patrzec na cellulit nie moge....

Gość bb..
ehhh--> sprobujmy odroznic cos naprawde obrzydliwego od czegos co nie obrzydza:O a ja z przyjemnoscia patrze na jej zgrabne nogi